Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο
Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο

Κάλεσμα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον επιχειρηματικό κόσμο

Να στείλει μήνυμα συμμετέχοντας μαζικά στις Επιμελητηριακές εκλογές

 

Με αφορμή προσπάθειες ορισμένων να εμπλέξουν τη σε σενάρια περί δήθεν παροχής στήριξης σε κομματικούς υποψηφίους για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, η ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανάμειξη στις Επιμελητηριακές εκλογές.

Αυτονόητο είναι πως μεθοδευμένες προσπάθειες κάποιων που αυτοπαρουσιάζονται ως στελέχη της ΝΟΔΕ για ψηφοθηρικούς σκοπούς μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους καθώς δεν εκφράζουν τις απόψεις και θέσεις της .

Σεβόμενη την αυτονομία των επαγγελματικών οργανώσεων, η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα ή στήριξη αλλά καλεί την επιχειρηματική κοινότητα της Μαγνησίας να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον τόπο.

Η αλήθειας που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ  Μητσοτάκης, είναι η λύση για να ξεκολλήσει η χώρα από το τέλμα της ύφεσης και να οδηγηθεί στην διατηρήσιμη .

Η έξοδος από τον φαύλο κύκλο της κρίσης απαιτεί μια συλλογική συνειδητοποίηση ότι η είναι η μόνη λύση στα προβλήματά μας.

Επαγγελματίες που υποστηρίζουν το της ΝΔ, είναι έτοιμοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, να δώσουν τη μάχη με εμπιστοσύνη στις προοπτικές της χώρας, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ενεργή συμμετοχή στις Επιμελητηριακές εκλογές, θα στείλει και το μήνυμα ότι οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από μόνες τους.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτές και η επιχειρηματική κοινότητα να επενδύσει σε συλλογικά όργανα και φορείς όπως το  Επιμελητήριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση