Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά
Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά

Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά

Κάλεσμα απευθύνει το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Η Κυβέρνηση -ΑΝΕΛ μπορεί να θέλει να «γιορτάσει» την νέα μνημονιακή συμφωνία της με τους Δανειστές, με άνθη και με τραγούδια στην εξοχή, μετατρέποντας την Εργατική Πρωτομαγιά, σε μια ακόμη αργία, εμείς, όμως, ΔΕΝ θα της το επιτρέψουμε!
Γιατί στις δικές μας τις πλάτες ξαναφορτώνουν τα μέτρα. Εμείς θα ξαναπληρώσουμε τα φρεσκοϋπογραφέντα μνημόνια!

Η είναι μέρα αντίστασης και πάλης. Διαχρονικό σύμβολο που μας «υπενθυμίζει» την υποχρέωση που έχουμε να ξαναπάρουμε πίσω όλα εκείνα που μας αφαίρεσαν και για τα οποία οι πρωτοπόροι του Εργατικού Κινήματος θυσίασαν τις ζωές τους.

Μην περιμένετε να ξαναπάρουμε πίσω το Εφάπαξ, τις Συλλογικές μας Συμβάσεις, ή ν’ απαλλαγούμε από το Ασφαλιστικό έκτρωμα του ΕΦΚΑ, εάν επιλέξουμε τη γαλήνη της …εξοχής, αντί για το βουητό του ΑΓΩΝΑ!

Τη Δευτέρα 1η του ΜΑΗ, στις 9:30 το πρωί, δίνουμε ΟΛΟΙ το απεργιακό μας «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, και στη ως τον τόπο θυσίας, στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου.

Συνάδελφοι, δεν φτάνει μόνο να διαπιστώνουμε και να λέμε ότι αυτή η Κυβέρνηση αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη. Πρέπει και να της κλείσουμε τον δρόμο προς τον νέο μνημονιακό της κατήφορο, υπερασπίζοντας μόνοι μας τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση