Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά
Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά

Κάλεσμα Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για την Πρωτομαγιά

Κάλεσμα απευθύνει το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων ομού ς για την Πρωτομαγιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ” Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ μπορεί να θέλει να «γιορτάσει» την νέα μνημονιακή της με τους Δανειστές, με άνθη και με τραγούδια στην εξοχή, μετατρέποντας την Εργατική Πρωτομαγιά, σε μια ακόμη αργία, εμείς, όμως, ΔΕΝ θα της το επιτρέψουμε!
Γιατί στις δικές μας τις πλάτες ξαναφορτώνουν τα μέτρα. Εμείς θα ξαναπληρώσουμε τα φρεσκοϋπογραφέντα μνημόνια!

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αντίστασης και πάλης. Διαχρονικό σύμβολο που μας «υπενθυμίζει» την υποχρέωση που έχουμε να ξαναπάρουμε πίσω όλα εκείνα που μας αφαίρεσαν και για τα οποία οι πρωτοπόροι του Εργατικού Κινήματος θυσίασαν τις τους.

Μην περιμένετε να ξαναπάρουμε πίσω το Εφάπαξ, τις Συλλογικές μας Συμβάσεις, ή ν' απαλλαγούμε από το Ασφαλιστικό έκτρωμα του Α, εάν επιλέξουμε τη γαλήνη της …εξοχής, αντί για το βουητό του ΑΓΩΝΑ!

Τη Δευτέρα 1η του ΜΑΗ, στις 9:30 το πρωί, δίνουμε ΟΛΟΙ το ακό μας «παρών» στην ακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου , και στη πορεία ως τον τόπο θυσίας, στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου.

Συνάδελφοι, δεν φτάνει μόνο να διαπιστώνουμε και να λέμε ότι αυτή η Κυβέρνηση αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη. Πρέπει και να της κλείσουμε τον δρόμο προς τον νέο μνημονιακό της κατήφορο, υπερασπίζοντας μόνοι μας τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση