Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Κάλεσμα Επιτροπής Πολιτών Μαγνησίας που στήριξε τον Γιώργο Καμίνη
Κάλεσμα Επιτροπής Πολιτών Μαγνησίας που στήριξε τον Γιώργο  Καμίνη

Κάλεσμα Επιτροπής Πολιτών Μαγνησίας που στήριξε τον Γιώργο Καμίνη

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης απευθύνει η «Επιτροπή Πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη», με συνείδηση, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «ότι είμαστε όλοι ισότιμοι συνιδρυτές του νέου, ενιαίου φορέα της παράταξης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Κατ’ αρχάς αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τη και την οδύνη μας για την ανείπωτη τραγωδία στη Δυτική .

Αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης επισημαίνουμε τα ακόλουθα:Την περασμένη , 210.505 ψήφισαν για την αναγέννηση της παράταξης. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή και στον Νομό , αφού στις προσήλθαν 2.889 . Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έστειλε σαφές μήνυμα ότι θέλει και προσβλέπει σε έναν νέο, ενιαίο και ισχυρό προοδευτικό φορέα, προκειμένου η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να βγει από την πολύπλευρη .

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για την του νέου φορέα, που με τον πολιτικό τους λόγο και το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού τους αγώνα συνέβαλαν αποφασιστικά στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και στη μεγάλη εμβέλεια του εγχειρήματος. Και, φυσικά, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο και την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, που ανταποκρίθηκαν με υποδειγματικό τρόπο στη δύσκολη τους, καθώς και στους και τις εθελόντριες που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στη διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

Στον Νομό Μαγνησίας η υποψηφιότητα Καμίνη συγκέντρωσε ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από τα πανελλαδικά (17,7% στη Μαγνησία έναντι 13,7% πανελλαδικά). Ευχαριστούμε τους 510 συμπολίτες μας που έκαναν τη συγκεκριμένη επιλογή. Συμπολίτες με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και ιδεολογικές αναφορές, από ολόκληρο το φάσμα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, που, χωρίς κανένα οργανωτικό μηχανισμό, συγκλίναμε σε μια υποψηφιότητα κύρους, με την πεποίθηση ότι οι ιδέες που διατύπωσε ο Γ.Καμίνης, οι αξίες που προέβαλε, η πρότασή του για την ανάγκη νέου πολυτασικού κόμματος με ενιαία έκφραση εντός και εκτός Βουλής και τα χειροπιαστά δείγματα γραφής, διασφάλιζαν τη διεύρυνση των ορίων της παράταξης, την προγραμματική της ανανέωση, την πολιτική της αυτονομία και τη νικηφόρο πορεία της.

Οι της περασμένης Κυριακής έφεραν στον δεύτερο γύρο τη Φ.Γεννηματά και τον Ν.Ανδρουλάκη. Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους. Εμείς θα είμαστε ενεργά παρόντες και στις της ερχόμενης Κυριακής, και αυτό καλούμε να κάνουν και οι 2.889 συμπολίτες μας από τη Μαγνησία που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, με συνείδηση ότι είμαστε όλοι ισότιμοι συνιδρυτές του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Και βεβαίως θα είμαστε παρόντες και τη Δευτέρα, με τις ιδέες, τις αξίες και τις προτάσεις μας, γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια αναγεννημένη παράταξη, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση