Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι για τον Ελληνισμό, ημέρα ιστορικής μεγαλοπρέπειας και υπερηφάνειας. Σήμερα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους πολέμησαν με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και απαράμιλλο ηρωισμό για την ελευθερία και την εθνική αξιοπρέπεια, ενάντια στις φασιστικές και ναζιστικές δυνάμεις.

Δεν πρέπει να λησμονούμε πως το ΟΧΙ που τιμούμε και γιορτάζουμε σήμερα δεν είναι ένα συμπωματικό κατόρθωμα κάποιας χρονικής στιγμής αλλά μια από τις πάμπολλες εκφράσεις και μαρτυρίες της σταθερής πίστης του λαού μας στην Ελευθερία και στη Δημοκρατία και στην τιμή του ανθρώπου.

Η ιστορία που µας παρέδωσαν οι πρόγονοί µας, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τον τρόπο που θα διαχειριστούμε το παρόν και το μέλλον µας.

Αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη αυτή κληρονομιά, έχουμε χρέος να εργαστούμε όλοι μαζί με σκοπό την ανάταξη της πατρίδας μας, ώστε η νέα γενιά να έχει ένα καλύτερο αύριο στην χώρα μας.

Στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε µε κάθε τρόπο τα εθνικά µας συμφέροντα και ότι έχουμε τη δύναμη και τη βούληση, αντλώντας διδάγματα από την ιστορία µας, να οδηγήσουμε την Ελλάδα Μπροστά.”

"Αλιεύοντας" την είδηση