Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Η ΛΑΕ σχετικά με τις διώξεις μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών
Η ΛΑΕ σχετικά με τις διώξεις μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Η ΛΑΕ σχετικά με τις διώξεις μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Ενώ ακόμα οι πανηγυρισμοί για τις παροχές – ψίχουλα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ δεν έχουν κοπάσει στο στρατόπεδο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δε μπορούν να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο αυτής της ς που είναι η καταπάτηση των αδυνάτων η εύνοια στους ολιγάρχες, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο.

Όλα αυτά βέβαια για να υλοποιηθούν υπάρχει μόνο ένας τρόπος, η ασύδοτη καταστολή των κινημάτων. Αυτό συνέβη και στη πόλη του Βόλου, όπου είκοσι άτομα από τα εκατοντάδες που βρισκόμασταν κάθε Τετάρτη στα δικαστήρια για να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς των λαϊκών κατοικιών, καλούνται να απολογηθούν στον εισαγγελέα γιατί τους έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη με τον φασιστικό νόμο που επανάφερε η ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Προφανώς και η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να αποσταλούν οι κλήσεις απολογίας τους δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς βρίσκεται αρκετά κοντά στην επανέναρξη της διαδικασίας των πλειστηριασμών από τα κοράκια των τραπεζών και των ξένων χρηματοπιστωτικών funds και έχει ως σκοπό τον εκφοβισμό και την καταστολή του κινήματος.

Από τη δική μας πλευρά, ως Λαϊκή Ενότητα αλλά και ως άτομα που βρίσκονταν και θα βρισκόμαστε συνεχώς στην μάχη της υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι κανένα ιδιώνυμο και κανένας νόμος δεν πρόκειται να μας φοβίσει. ιατί εμείς βρισκόμαστε στο πλευρό κι είμαστε κομμάτι των λαϊκών στρωμάτων, των ανθρώπων της εργασίας και ο μόνος νόμος που υπηρετούμε είναι ο νόμος του δικαίου των ανθρώπων που για μια ολόκληρη μόχθησαν για να αποκτήσουν μι είτε ένα κομμάτι γης για να μπορέσουν να βιοποριστούν αυτοί και οι οικογένειες τους.

ια εμάς το σύνθημα ΚΑΝΈΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΖΙΤΗ θα είναι πάντα επίκαιρο, μέχρι κι ο τελευταίος συμπολίτης μας να σταματήσει να ζει με τον φόβο και την αβεβαιότητα της απώλειας των κόπων μιας ολόκληρης ς.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο που τα κινήματα της πόλης του Βόλου βρίσκονται στο στόχαστρο των δυνάμεων της καταστολής. Όπως η δημοτική αρχή Μπέου, έτσι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο κι αν οι τελευταίοι διαρρηγνύουν τα ιμ τους πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό έχουν ακριβώς το ίδιο πρόσωπο, του φασισμού και της τρομοκρατίας, ακριβώς τις ίδιες πρακτικές και ακριβώς τον ίδιο στόχο. Την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και το τσάκισμα κάθε φωνής που αντιστέκεται στα βίαια αντιλαϊκά μέτρα που θεσπίζουν.

Η Λαϊκή Ενότητας Μαγνησίας καλεί όλους τους φορείς, τα συνδικάτα, τα κινήματα και τις συλλογικότητες, αλλά κυρίως το λαό της Μαγνησίας να πάρει θέση και να καταδικάσει τις φασιστικές πρακτικές κυβέρνησης και δημοτικής αρχής και να δείξει ότι κανείς δε θα μείνει μόνος του απέναντι στο κύμα καταστολής που επιχειρούν για να εξυπηρετήσουν τα μνημονιακά και επιχειρησιακά συμφέροντα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ -ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση