Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Η Γιορτή της Μητέρας από τη σκοπιά μιας μαίας
Η Γιορτή της Μητέρας από τη σκοπιά μιας μαίας

Η Γιορτή της Μητέρας από τη σκοπιά μιας μαίας

Της Ράνιας Γκουρίτσα – μαίας και πρόεδρου 

Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου Δήμου Ρήγα Φεραίου

Στο σπουδαίο ταξίδι της εγκυμοσύνης, το ταξίδι που φέρνει τη ζωή, το , τη χαρά, την και γεμίζει με κάθε , αξιοσημείωτο παράγοντα, διαδραματίζει ο ρόλος της μαίας.

Με προϋπηρεσία 32 ετών στο χώρο της Μαιευτικής, ούσα και γιαγιά, υποστηρίζω βαθειά, ότι ο ερχομός ενός παιδιού, αποτελεί Θείο δώρο και ευλογία για κάθε . Είναι μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία, με πληθώρα συναισθημάτων, αλλαγών και διακυμάνσεων, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, η οποία, κατά την προσωπική μου άποψη, επιφέρει τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη καταξίωση στη ζωή κάθε γυναίκας, αυτή της μητρότητας.

, σαφώς και δεν είναι μόνο η που γεννά ένα .

Μητέρα, είναι και εκείνη που φροντίζει ένα μωρό, που συμμετέχει και παρακολουθεί ενεργά την αναπτυξιακή του , εκείνη που ενδιαφέρεται για τη συναισθηματική του κατάσταση, που προσπαθεί να του δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ένα πιο σταθερό και ισορροπημένο μέλλον.

Αλλά το πιο σημαντικό, μητέρα είναι εκείνη που προσφέρει σε κάθε απέραντη ΑΓΑΠΗ!!!

Η μαία είναι δίπλα σε κάθε μέλλουσα μανούλα. Μοιράζεται τα άγχη, τις ανησυχίες, τους φόβους και λύνει όλες της τις απορίες. Τη στηρίζει, ως γυναίκα προς γυναίκα, την ενθαρρύνει, τη φροντίζει και την προετοιμάζει, ψυχικά και σωματικά, ώστε πολύ ομαλά να δεχτεί το νέο της ρόλο και να ξεκινήσει ο νέος κύκλος της ζωής της.

Η μητρότητα αλλάζει όλη μας τη ζωή. Αλλάζει απόψεις, αξίες και ιδανικά, ωριμάζει και βοηθάει κάθε γυναίκα να εξελιχθεί. Ενώνει κάθε ζευγάρι και το βοηθάει να αναγνωρίσει το πραγματικό νόημα στη ζωή, αυτό της οικογένειας και της μητρότητας!

Χρόνια Πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!

Χρόνια Πολλά Μαμά!!!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν το απόγευμα της Δευτέρας #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/7nn87TEqH5 -

  • Ηλεκτρονική παρακολούθηση στους φορείς του Δημοσίου #δημόσιο - https://t.co/GetichLzhV -

  • Στέφανος #Τσιτσιπάς: Λύγισε στον τελικό με τον Τζόκοβιτς #Τσιτσιπάς - https://t.co/VvZkmly5i0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση