Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για επιθέσεις εναντίον τηλεοπτικών συνεργείων στις Σταγιάτες
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για επιθέσεις εναντίον τηλεοπτικών συνεργείων στις Σταγιάτες

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για επιθέσεις εναντίον τηλεοπτικών συνεργείων στις Σταγιάτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τους προπηλακισμούς και τις που δέχθηκαν χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, οι συνάδελφοι των τηλεοπτικών συνεργείων της «» και της « Τηλεόραση» Γιώργος Λαμπράκης και Σπύρος Μπαξεβάνος αντίστοιχα, από κατοίκους (;) των Σταγιατών, μετά την τηλεοπτική κάλυψη της επίσκεψης κλιμακίου του Δήμου , με επικεφαλής το δήμαρχο.

Όπως μάλιστα ενημερωθήκαμε, υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό από τις αρχές.

Υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι – μέλη της Ένωσής μας, εργάζονται ευσυνείδητα καλύπτοντας με ακρίβεια γεγονότα μέσα από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια.

Αν κάποιοι θέλουν ως συνήθως να εντοπίσουν εύκολα και να αποδώσουν τις όποιες ευθύνες και διαμαρτυρίες έχουν προς την κάθε εξουσία, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν να τις αναζητήσουν αλλού.

Αλλιώς εξισώνονται δυστυχώς με όλους τους κοινούς συκοφάντες που αναφέρονται αόριστα εναντίον δημοσιογράφων χωρίς ποτέ να έχουν παρουσιάσει ή προσκομίσει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, για κανένα μέλος της .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση