Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / “Οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο Δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί”
“Οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο Δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί”

“Οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο Δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί”

Ανακοίνωση του Γιώργου Μουλά, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου

Αισθάνομαι αναγκασμένος να απαντήσω στην καταγγελία της δημοτικής παράταξης «», που ανεύθυνα και με λαϊκισμό προσπαθεί να παραπληροφορήσει το κοινό του , με ψέματα.

Επειδή ξεκινά την ανακοίνωσή της, με την έκφραση, ότι «άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ», θα αναφέρω και εγώ ανάλογη λαϊκή έκφραση, που ταιριάζει στην περίσταση απόλυτα: Αν η ανοησία ήταν εργόχειρο, τότε η «» θα είχε πλέξει αμέτρητα πουλόβερ!

Μνημείο ανοησίας αποτελεί η ερώτηση, που κατατέθηκε σχετικά με τις δαπάνες δημοσιεύσεων από το 2003 από τον Δήμο και άλλα Νομικά Πρόσωπα. Λησμονούν, ότι αυτοί διοικούσαν τον την οκταετία 2007-2014; Για να καταλαβαίνουν και οι αναγνώστες, η κυρία Οικονόμου ζητά έλεγχο της παράταξης της και του εαυτού της περισσότερο, αφού η ίδια διετέλεσε ; Άστοχη έως ανόητη η ερώτηση της , προς εντυπώσεων και μόνον στο κοινό.

Οι δαπάνες των προηγουμένων ετών έχουν δημοσιευθεί και του 2014-2015 θα δημοσιευθούν με τους ισολογισμούς. Εντούτοις θα λάβει και τις απαντήσεις και θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας.

Οπωσδήποτε, θα έλθουν στο φως νέα συγκριτικά στοιχεία για να λάβει γνώση ο λαός του Βόλου για το «πάρτυ», που γινόταν με τα χρήματά του επί σειρά δεκαετιών. Ήδη η Δημοτική Αρχή έχει καταγγείλει, επανειλημμένα, όλο αυτό το σάπιο πολιτικό – δημοσιογραφικό , που αποτελούσε κοινό μυστικό στο Βόλο και το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τελείωνε τις δουλειές του.

Στην χθεσινή ανακοίνωση, η κυρία Οικονόμου δεν λέει τα γεγονότα σωστά. Συγκεκριμένα, όταν οι διαξιφισμοί της με τον κ. Παπαευσταθίου άρχισαν να ξεφεύγουν, τους ζήτησα να τελειώνουν. Επειδή η φασαρία άρχισε να επεκτείνεται, διέκοψα την λειτουργία όλων ανεξαιρέτως των μικροφώνων των δημοτικών συμβούλων και όχι επιλεκτικά το δικό της. Άλλωστε, τεχνικά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ας μην εμφανίζεται σαν αδικημένη και κατατρεγμένη διότι, εν πολλοίς, υπήρξε η γενεσιουργός αιτία ανωμαλιών.

Καυτηριάζει και την στάση των άλλων παρατάξεων. Δηλαδή, κατά την άποψη της, οι άλλες παρατάξεις έπρεπε να την συμμεριστούν στα ανόητα επιχειρήματα και στην φυγή της. Αν δεν αντέχει την της Αλήθειας στο , ας φύγει οριστικά, όπως την έκανε και ο προκάτοχός της κ. Σκοτινιώτης.

Είναι γραμμένο στην ανακοίνωσή τους θα το επαναλάβω ακόμη μία φορά: Στο Βόλου δεν θα κάνει ο καθένας, ότι θέλει. Υπάρχει κανονισμός της Ελληνικής Πολιτείας, τον οποίο, αν δεν τον σέβονται, ας μην νομίζουν, ότι θα περάσει το δικό τους. Οι διαδικασίες θα τηρούνται με ευλάβεια και αν δεν τους αρέσουν ας αποχωρούν όποτε θέλουν. Οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση