Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Για την υπουργική καρέκλα
Για την υπουργική καρέκλα

Για την υπουργική καρέκλα

Συγχαρητήρια στην κα , πρώην Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, που τάσσεται ανοικτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ως μέλος της ετοιμόρροπης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που εξασφάλισε την πλασματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 151 με και δανεισμούς και έντονο πολιτικό παρασκήνιο άνομων συναλλαγών και ανταλλαγμάτων.

Η κα Χρυσεβελώνη, συνάδελφός μου, θέτει υπεράνω της Μακεδονίας και της μακραίωνης ιστορίας της αλλά και της πολιτισμικής ιστορίας μας την υπουργική καρέκλα και την πολιτική καριέρα της, διαπιστώνω με βαθύτατη λύπη μου.

Δέχεται τα Σκόπια να ονομάζονται Μακεδονία, να αναγνωριστεί Μακεδονική γλώσσα άσχετα αν προσδιορίζεται ως νοτιοσλαβική στην που ανοίγει νέο κύκλο μελλοντικών διεκδικήσεων και οδηγεί σε βαλκανιοποίηση την Ελλάδα, που μετατρέπεται σε ότι αφορά την Μακεδονία σε παράρτημα των Σκοπίων που παραχαράσσουν και υφαρπάζουν την ιστορία μας, που αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας παρά τις συνταγματικές τροποποιήσεις και δεν θα τηρήσουν την και αυτό δεν αποτελεί κινδυνολογία.

Αύριο θα εγείρουν νέες αξιώσεις θα αμφισβητούν ανοικτά την εδαφική ακεραιότητά μας καθώς μιλούν για ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αυτά όλα απερίσκεπτα συνυπογράφει η κα αντίθετα με την θέληση του ελληνικού λαού που αγνοεί.

Είμαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί ότι σφάλλει και θα μετανιώσει που θέτει την υπογραφή της σε μιά εθνομηδενιστική και προδοτική Συμφωνία που θίγει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Το ονοματολογικό έχει με ευθύνη της Αριστερής Κυβέρνησης τραγική κατάληξη για την Ελλάδα. Μια κρίσμη εθνική υπόθεση λύνεται βιαστικά χωρίς έγκριση και εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό, χωρίς Δημοψήφισμα όπως προβλέπει το . Χωρίς έγκριση της Βουλής, ο κος Κοτζιάς υπέγραψε ως Υπουργός Εξωτερικών την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών παραδίδοντας την ιερή λέξη Μακεδονία σε σλάβους και αλλόθρησκους. Διέπεραξε εθνικό που τώρα οι 151 νομιμοποιούν.

Ελπίζω οι Βολιώτες να τιμήσουν ανάλογα, δεόντως την κα , που -αν και νομικός -δεν μελέτησε μάλλον επαρκώς το προχειρογραμμένο κείμενο,  στις επόμενες εκλογές.

Η Μακεδονία είναι με βάση αμάχητα αρχαιολογικά ευρήματα και τεκμήρια Ελληνική!

Εκχωρείται ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά κα Χρυσοβελώνη δια της υπογραφής σας!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τροχαίο χωρίς τραυματισμό στη Ν. Δημητριάδα - https://t.co/5IPz7KNJvF -

  • Δεκατέσσερα θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/lGI2nDbzIe -

  • Καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας - https://t.co/0KtHw1VP9x -

"Αλιεύοντας" την είδηση