Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”
Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”

Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”

Διερωτάται ο κ. Ξηρακιάς στην χθεσινή του ανακοίνωση αν: «Οι άμοιροι ευθυνών δημότες Βόλου, αποκλειστικοί “μέτοχοι” της ΔΕΥΑΜΒ, αναρωτιούνται αν θα βρεθεί τουλάχιστον κάποιος να ζητήσει συγνώμη για τον κίνδυνο αυτής της πρωτοφανούς λεηλασίας της Δημοτικής Επιχείρησης;»

Αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση στον έξυπνο εργολάβο – ΕΡΓΗΛ που εισέπραξε 9 εκατομμύρια ευρώ και δδικεί άλλα 4 εκ. ευρώ.

Ο κ. Ξηρακιάς, πρέπει να ζητήσει συγνώμη και εκ μέρους των άλλων διότι συμμετείχε και μάλιστα σαν αντιδήμαρχος στην παράταξη, που έχει ευθύνες για αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Ας μην προσποιείται, ότι δεν καταλαβαίνει, διότι το πράγμα καταντάει από σε κωμωδία.

Η παράταξή του, διάδοχος της παράταξης, στην οποία ηγείτο ο δήμαρχος κ. Βούλγαρης, πιο διευρυμένη, με τον κ. Σκοτινιώτη συνέχισε να διοικεί τον Καλλικρατικό , πάντα ποδηγετούμενη από το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, ανακυκλούμενα και μετακινούμενα πότε στο Δήμο, πότε στην ομαρχία και πότε στην .

Διοίκησε τον Δήμο και την ΔΕΥΑΜΒ επί των ημερών του υ της ΕΡΓΗΛ και σήμερα τρέχουμε και δεν φτάνομε. Ποιος ήταν πρόεδρος της ς παραλαβής του υ, η οποία ποτέ δεν έκανε την δουλειά της;

Τσιμουδιά!

Ας σταματήσει να παριστάνει τον ανήξερο, τόσο αυτός, όσο και αυτή η θλιβερή παράταξη .

Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες, που του αναλογούν. Εάν δεν έχει ευθύνες, ας μας πει ποιοι έχουν τις πολιτικές ευθύνες τουλάχιστον.

Καλή η δουλειά, που έκανε με τον έλεγχο του έργου της ΕΡΓΗΛ αλλά στο αίτημα, που δεν εισακούστηκε, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ επί Σκοτινιώτη για κάλυψη των υπαλλήλων από την της ΕΡΓΗΛ, που ζητάει 300.000 ευρώ από τον καθένα, δεν τον είδαμε να παίρνει θέση.

Οι μισές αλήθειες και ο μη καταλογισμός ευθυνών δεν πείθουν κανένα.

Ούτε και το κουκούλωμα της υπόθεσης, σαν να μην έγινε τίποτε σε αυτόν τον χορό, των χαμένων μέχρι στιγμής, εκατομμυρίων ευρώ.

Οφείλει να πει τα πράγματα όπως έγιναν, ποιοι έχουν ευθύνες, με σοβαρότητα και όχι σαν παραπολιτικό σχόλιο, αισθανόμενος «κερατάς και δαρμένος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση