Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”
Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”

Γ. Μουλάς: “Θέλομε την αλήθεια για την ΕΡΓΗΛ κ. Ξηρακιά”

Διερωτάται ο κ. Ξηρακιάς στην χθεσινή του ανακοίνωση αν: «Οι άμοιροι ευθυνών δημότες Βόλου, αποκλειστικοί “μέτοχοι” της ΔΕΥΑΜΒ, αναρωτιούνται αν θα βρεθεί τουλάχιστον κάποιος να ζητήσει συγνώμη για τον κίνδυνο αυτής της πρωτοφανούς λεηλασίας της Δημοτικής Επιχείρησης;»

Αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση στον έξυπνο εργολάβο – ΕΡΓΗΛ που εισέπραξε 9 εκατομμύρια ευρώ και διεκδικεί άλλα 4 εκ. ευρώ.

Ο κ. Ξηρακιάς, πρέπει να ζητήσει συγνώμη και εκ μέρους των άλλων διότι συμμετείχε και μάλιστα σαν αντιδήμαρχος στην παράταξη, που έχει ευθύνες για αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Ας μην προσποιείται, ότι δεν καταλαβαίνει, διότι το πράγμα καταντάει από τραγωδία σε κωμωδία.

Η παράταξή του, διάδοχος της παράταξης, στην οποία ηγείτο ο δήμαρχος κ. Βούλγαρης, πιο διευρυμένη, με τον κ. Σκοτινιώτη συνέχισε να διοικεί τον Καλλικρατικό Δήμο Βόλου, πάντα ποδηγετούμενη από το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, ανακυκλούμενα και μετακινούμενα πότε στο Δήμο, πότε στην Νομαρχία και πότε στην Περιφέρεια.

Διοίκησε τον Δήμο και την επί των ημερών του έργου της ΕΡΓΗΛ και σήμερα τρέχουμε και δεν φτάνομε. Ποιος ήταν πρόεδρος της επιτροπής παραλαβής του έργου, η οποία ποτέ δεν έκανε την δουλειά της;

Τσιμουδιά!

Ας σταματήσει να παριστάνει τον ανήξερο, τόσο αυτός, όσο και αυτή η θλιβερή παράταξη «Επιλογή Ευθύνης».

Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες, που του αναλογούν. Εάν δεν έχει ευθύνες, ας μας πει ποιοι έχουν τις πολιτικές ευθύνες τουλάχιστον.

Καλή η δουλειά, που έκανε με τον έλεγχο του έργου της ΕΡΓΗΛ αλλά στο αίτημα, που δεν εισακούστηκε, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ επί Σκοτινιώτη για κάλυψη των υπαλλήλων από την αγωγή της ΕΡΓΗΛ, που ζητάει 300.000 ευρώ από τον καθένα, δεν τον είδαμε να παίρνει θέση.

Οι μισές αλήθειες και ο μη καταλογισμός ευθυνών δεν πείθουν κανένα.

Ούτε και το κουκούλωμα της υπόθεσης, σαν να μην έγινε τίποτε σε αυτόν τον χορό, των χαμένων μέχρι στιγμής, εκατομμυρίων ευρώ.

Οφείλει να πει τα πράγματα όπως έγιναν, ποιοι έχουν ευθύνες, με σοβαρότητα και όχι σαν παραπολιτικό σχόλιο, αισθανόμενος «κερατάς και δαρμένος».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση