Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα
Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

 

 

Το πρόβλημ που προέκυψε με την Ογκο Μονάδ του Νοσοκομείου , οφείλει να ενεργοποιήσει όλους τους αρμόδιους . Είναι αυτονόητο ότι με την δεν πρέπει να παίζει κανείς και ότι η πολιτική μείωσης της χρηματοδότησης για το ΕΣΥ οδήγησε σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα, να αποστέλλονται δηλαδή τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών από το Βόλο στη Λάρισα.

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να δώσουν λύσεις.

Πρώτον, να γίνουν άμεσα προσλήψεις ογκολόγων γιατρών, ώστε η Μονάδα να μετατραπεί σε Κλινική, δεύτερον, να κατασκευαστούν οι απαιτούμενες υποδομές εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά  προβλεπόμενα κονδύλια  και τρίτον, να αυξηθεί η χρηματοδότηση για τα .

Επίσης στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι, ώστε οι καρκινοπαθείς να μην μεταβαίνουν στη Λάρισα και να παραμένουν στο Βόλο.

Αυτή τη δύσκολη που περνούν συμ μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ανταλλαγές πολιτικών πυρών, αλλά μόνο για συστράτευση, δράση και αποτελεσματικότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση