Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα
Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

 

 

Το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, οφείλει να ενεργοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς. Είναι αυτονόητο ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς και ότι η πολιτική μείωσης της χρηματοδότησης για το οδήγησε σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα, να αποστέλλονται δηλαδή τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών από το Βόλο στη Λάρισα.

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να δώσουν λύσεις.

Πρώτον, να γίνουν άμεσα προσλήψεις ογκολόγων γιατρών, ώστε η Μονάδα να μετατραπεί σε Κλινική, δεύτερον, να κατασκευαστούν οι απαιτούμενες εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά  προβλεπόμενα κονδύλια  και τρίτον, να αυξηθεί η για τα φάρμακα.

Επίσης στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι, ώστε οι καρκινοπαθείς να μην μεταβαίνουν στη Λάρισα και να παραμένουν στο Βόλο.

Αυτή τη δύσκολη ώρα που περνούν συμπολίτες μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ανταλλαγές πολιτικών πυρών, αλλά μόνο για συστράτευση, δράση και αποτελεσματικότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η θεώρηση - χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2022 #ΑμέΑ - https://t.co/frq3qOpjn6 -

  • Έργα και μελέτες για το #Πουρί και τη Μακρυρράχη #Πουρί - https://t.co/ag7UDjW1lL -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σε δύο φάσεις η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και σε πεδινές περιοχές… - https://t.co/pPiXm6MHu2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση