Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα
Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

 

 

Το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, οφείλει να ενεργοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς. Είναι αυτονόητο ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς και ότι η πολιτική μείωσης της χρηματοδότησης για το ΕΣΥ οδήγησε σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα, να αποστέλλονται δηλαδή τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών από το Βόλο στη Λάρισα.

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να δώσουν λύσεις.

Πρώτον, να γίνουν άμεσα προσλήψεις ογκολόγων γιατρών, ώστε η Μονάδα να μετατραπεί σε Κλινική, δεύτερον, να κατασκευαστούν οι απαιτούμενες υποδομές εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά  προβλεπόμενα κονδύλια  και τρίτον, να αυξηθεί η χρηματοδότηση για τα φάρμακα.

Επίσης στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι, ώστε οι νέοι καρκινοπαθείς να μην μεταβαίνουν στη Λάρισα και να παραμένουν στο Βόλο.

Αυτή τη δύσκολη ώρα που περνούν συμπολίτες μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ανταλλαγές πολιτικών πυρών, αλλά μόνο για συστράτευση, δράση και αποτελεσματικότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

  • Απίστευτη ιστορία στο Βόλο: Ιδιοκτήτης πιτσαρίας έκοψε τη μύτη εργαζομένου - https://t.co/LNWJectoAK -

"Αλιεύοντας" την είδηση