Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα
Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

 

 

Το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκο Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, οφείλει να ενεργοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς. Είναι αυτονόητο ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς και ότι η πολιτική μείωσης της ς για το ΕΣΥ οδήγησε σε αυτά τα θλιβερά , να αποστέλλονται δηλαδή τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών από το Βόλο στη .

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η διοίκηση της 5ης Υγειονομικής και Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να δώσουν λύσεις.

Πρώτον, να γίνουν άμεσα προσλήψεις ογκολόγων γιατρών, ώστε η Μονάδα να μετατραπεί σε Κλινική, δεύτερον, να κατασκευαστούν οι απαιτούμενες υποδομές εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά  προβλεπόμενα κονδύλια  και τρίτον, να αυξηθεί η για τα φάρμακα.

Επίσης στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι, ώστε οι νέοι καρκινοπαθείς να μην μεταβαίνουν στη και να παραμένουν στο Βόλο.

Αυτή τη δύσκολη ώρα που περνούν συμ μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για αντ πολιτικών πυρών, αλλά μόνο για συ, δράση και αποτελεσματικότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση