Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα
Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

Γ. Καλτσογιάννης:Απαιτούνται άμεσα προσλήψεις γιατρών στην Ογκολογική Μονάδα

 

 

Το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, οφείλει να ενεργοποιήσει όλους τους αρμόδιους . Είναι αυτονόητο ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς και ότι η μείωσης της χρηματοδότησης για το οδήγησε σε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα, να αποστέλλονται δηλαδή τα νέα περιστατικά καρκινοπαθών από το Βόλο στη Λάρισα.

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις η της 5ης Υγειονομικής και Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να δώσουν λύσεις.

Πρώτον, να γίνουν άμεσα προσλήψεις ογκολόγων γιατρών, ώστε η Μονάδα να μετατραπεί σε Κλινική, δεύτερον, να κατασκευαστούν οι απαιτούμενες υποδομές εκμεταλλευόμενοι τα Ευρωπαϊκά  προβλεπόμενα κονδύλια  και τρίτον, να αυξηθεί η για τα φάρμακα.

Επίσης στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι, ώστε οι νέοι να μην μεταβαίνουν στη Λάρισα και να παραμένουν στο Βόλο.

Αυτή τη δύσκολη ώρα που περνούν συμπολίτες μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για ανταλλαγές πολιτικών πυρών, αλλά μόνο για συστράτευση, δράση και αποτελεσματικότητα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

  • Εννιά μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών - https://t.co/1aunUhylZo… -

"Αλιεύοντας" την είδηση