Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει
Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Η απόφαση του Eurogroup χθες Δευτέρα ήρθε να επιβεβαιώσει την αδυναμία της κυβέρνησης να πει «όχι» σε εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% επί του ΑΕΠ θα διατηρηθούν και μετά το 2018, η δεύτερη δεν έκλεισε, ενώ η όποια ελάφρυνση του χρέους θα φανεί γύρω στο 2060, χωρίς να υπάρχει κάποιο βραχυπρόθεσμο όφελος.

Είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν που θα τα επωμιστούν οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου και η δεύτερη να ολοκληρωθεί και το ΔΝΤ να συνεχίσει να βρίσκεται στο και τα πρωτογενή πλεονάσματα να παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά, έχρισε την 5η Δεκεμβρίου ως την ημέρα ανάστασης της ελληνικής ς και τελικά άφησε τον λαό ξανά στην αβεβαιότητα και την απόγνωση για το τι του ξημερώνει.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα σχέδιο και το μόνο που έμαθαν, είναι να υπακούουν στις εντολές των , σαν «καλοί μαθητές».

Μόνο η Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ς, της κοινωνίας και της χώρας, όχι με τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τον ελληνικό λαό που θα φέρει επενδύσεις, θέσεις εργασίας, , κοινωνική ευημερία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση