Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει
Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Η απόφαση του Eurogroup χθες Δευτέρα ήρθε να επιβεβαιώσει την αδυναμία της κυβέρνησης να πει «όχι» σε νέα μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% επί του ΑΕΠ θα διατηρηθούν και μετά το , η δεύτερη αξιολόγηση δεν έκλεισε, ενώ η όποια ελάφρυνση του χρέους θα φανεί γύρω στο 2060, χωρίς να υπάρχει κάποιο βραχυπρόθεσμο όφελος.

Είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν νέα μέτρα που θα τα επωμιστούν οι Έλληνες , προκειμένου και η δεύτερη αξιολόγηση να ολοκληρωθεί και το ΔΝΤ να συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα να παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά, έχρισε την 5η Δεκεμβρίου ως την ημέρα ανάστασης της ελληνικής οικονομίας και τελικά άφησε τον ελληνικό λαό ξανά στην αβεβαιότητα και την απόγνωση για το τι του ξημερώνει.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η -ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα σχέδιο και το μόνο που έμαθαν, είναι να υπακούουν στις εντολές των δανειστές, σαν «καλοί ές».

Μόνο η Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να αλλάξει την μοίρα της οικονομίας, της κοινωνίας και της χς, όχι με τα ψέματα του , αλλά με μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τον ελληνικό λαό που θα φέρει , , , κοινωνική ευημερία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση