Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ.Καλτσογιάννης: Πάνω από 2.000 έργα στη Θεσσαλία
Γ.Καλτσογιάννης: Πάνω από 2.000 έργα στη Θεσσαλία

Γ.Καλτσογιάννης: Πάνω από 2.000 έργα στη Θεσσαλία

Συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια, από τότε που εξελέγη για πρώτη φορά με την ψήφο των Θεσσαλών πολιτών, η σημερινή περιφερειακή αρχή με τον περιφερειάρχη ς Κώστα Αγοραστό έχει να επιδείξει ένα πλούσιο έργο πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ που αναβαθμίζουν σε όλα τα επίπεδα την περιφέρεια.

Πάνω από 2.000 έργα έχουν υλοποιηθεί σε αυτά τα οκτώ χρόνια στην περιφέρεια ς. Έργα που σχετίζονται με τις υποδομές, τα οδικά δίκτυα, την κοινωνική πρόνοια, τις σχολικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, τα πανεπιστημιακά κτίρια, το περιβάλλον, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, τον αγροτικό τομέα, την αντιπλημμυρική θωράκιση, την ασφάλεια των υποδομών, τα οδικά δίκτυα, την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Όλα αυτά τα έργα προγραμματίστηκαν, σχεδιάστηκαν και έγιναν πραγματικότητα μέσα από την συν και την εργατικότητα όλων των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στη σημερινή περιφερειακή αρχή.

Προσωπικά και με την ιδιότητα του προέδρου της ς Επιτροπής της έχω την τύχη να διαθέτω μια πλήρη και άμεση εικόνα όλων των έργων που υλοποιήθηκαν και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσα από τις συμβάσεις και τις απαιτούμενες διαδικασίες εγκρίσεων. Με τις αποφάσεις να λαμβάνονται στα περισσότερα θέματα ομόφωνα και με την καθοδήγηση του περιφερειάρχη μας κτίζουμε έναν μέλλον ς και προόδου για την Μαγνησία αλλά και την Θεσσαλία ευρύτερα.

Η ποιότητα των παραγόμενων δράσεων καθρεπτίζεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στις 16 διεθνείς διακρίσεις που έλαβε η , όπως για τα έργα στην , την μεγαλύτερη περιβαλλοντική παρέμβαση στην νοτιοανατολική μεσόγειο τα τελευταία χρόνια.

Και η νέα χρονιά της οποίας βρισκόμαστε στο κατώφλι θα συνοδευτεί από σημαντικά έργα προϋπολογισμού 1,8 δισεκατομμυρίου ευρώ, ενώ η θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης πόρων για το νέο ΕΣΠΑ που έρχεται 2020-2027.

Με αυτή την «προίκα» των 2.000 έργων συνεχίζουμε δυναμικά και το 2019. Με και αποφασιστικότητα, με αγάπη για τον τόπο μας και με αίσθημα ευθύνης, με σκληρή καθημερινή δουλειά και δυναμισμό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση