Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης:Οι ΑΝΕΛ έφυγαν, αλλά έμειναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Γ. Καλτσογιάννης:Οι ΑΝΕΛ έφυγαν, αλλά έμειναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Γ. Καλτσογιάννης:Οι ΑΝΕΛ έφυγαν, αλλά έμειναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

 

Τις τελευταίες μέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου με μια κυβέρνηση που αναπαράγει γενεσιουργές καταστάσεις δημοκρατικής αστάθειας, θεσμικής παρακμής και πλήρους απαξίωσης της πολιτικής διαδικασίας.

Και τα γραφής η Κυβέρνηση τα είχε δώσει ήδη με την υπονόμευση των θεσμών, την ακραία χωρίς στοιχεία επιθετική ρητορική, την στοχο και σπίλωση προσώπων, τον εκμαυλισμό της πολιτικής ς.

Τώρα, όμως έφτασε στο πιο ακραίο σημείο. Κουρελιάζει την έννοια της λαϊκής νομιμος μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας στήνοντας πολιτικά «διαζύγια» και ανταλλάσοντας τις ψήφους βουλευτών με κυβερνητικούς θώκους και θέσεις στα ψηφοδέλτια.

Οι διαπραγματεύσεις και τα πολιτικά ανταλλάγματα των τελευταίων ημερών για να εξασφαλιστούν οι 151 ψήφοι όχι μόνο για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και για την των Πρεσπών αναδύουν πρωτόγνωρες διαδικασίες που ο τόπος είχε πολλά χρόνια να ζήσει.

Αυτό που είδε όλος ο κόσμος και καυτηριάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο είναι πως τυπικά οι έφυγαν με πολιτικά υποκριτικό τρόπο υπερασπιζόμενοι δήθεν το Μακεδονικό ζήτημα, αλλά στην κυβέρνηση έμειναν οι ΣΥΡΙΖ θέλοντας να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση κουρελού που θα άγεται και θα φέρεται από τα προσωπικά συμφέροντα και θα ολοκληρώσει το ήδη καταστροφικό της έργο στον τόπο μας με την βύθιση της οικονομίας, τις στρατιές των ανέργων και των φτωχών εργαζόμενων, την απουσία ελπίδας και προοπτικής.

Μια κυβέρνηση που μπροστά στην επιθυμία να διατηρήσει την εξουσία δεν έχει κανένα ενδοιασμό να παραχωρήσει το όνομα «Βόρεια » στα Σκόπια με μια που αντιστρατεύεται τα ιστορικά εθνικά μας συμφέροντα.

Για όλους εμάς που σεβόμαστε τους θεσμούς, υπηρετούμε την πολιτική με αίσθημα ευθύνης και θέλουμε να δούμε την Ελλάδα ξανά δυνατή και υπερήφανη, δεν υπάρχει καμία άλλη λύση για τον πολύπαθο τόπο εκτός από τις .

Για να γυρίσει επιτέλους σελίδα η Ελλάδα και να γλυτώσει από τυχοδιωκτισμούς και τακτικισμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση