Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Ο Τσίπρας φέρνει 4ο μνημόνιο χωρίς λεφτά
Γ. Καλτσογιάννης:  Ο Τσίπρας φέρνει 4ο μνημόνιο χωρίς λεφτά

Γ. Καλτσογιάννης: Ο Τσίπρας φέρνει 4ο μνημόνιο χωρίς λεφτά

Αυτός που υποσχόταν ότι θα απαλλάξει την Ελλάδα από τα μνημόνια με ένα άρθρο, όχι μόνο μας επέβαλε το 3ο μετά την αποτυχία της δήθεν διαπραγμάτευσης  το καλοκαίρι του 2015, αλλά τώρα μας φέρνει και τέταρτο μνημόνιο, ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του να προστατεύσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Και είναι ακόμη πιο τραγική η αποτυχία του κ. Τσίπρα, αφού στο 4ο μνημόνιο δεν προβλέπεται καν χρηματοδότηση, παρά μόνο υποσχέσεις. Το «πέτυχε» και αυτό η πιο αναποτελεσματική της μεταπολίτευσης, να φορτώσει δηλαδή στις πλάτες του ελληνικού ένα σωρό μέτρα, χωρίς να λάβει ούτε ένα .

«Από το δεν θα λάβω ούτε ένα μέτρα» του κ. Τσίπρα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης φτάσαμε «στο παίρνω το μνημόνιο χωρίς ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση».

Ο σημερινός Πρωθυπουργός θα μείνει στην νεώτερη ελληνική ιστορία ως ο άνθρωπος που φτωχοποίησε την κοινωνία εξαθλίωσε και εξαπάτησε τον λαό, όχι μια και δύο φορές αλλά τουλάχιστον τρεις. Όλοι θυμόμαστε την ελπίδα που υπόσχονταν προεκλογικά το 2014, κανείς δεν ξεχνά την επικίνδυνη απόφαση για το δημο που κατέληξε σε μια απίστευτη πολιτική  κωλοτούμπα, για να φτάσουμε τώρα στην επονομαζόμενη από την  κυβέρνησή του «συμφωνία» που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νέο μνημόνιο, το δεύτερο της συγς -ΑΝΕΛ.

Ο ς λαός τους έχει καταλάβει, δεν πρόκειται να εξαπατηθεί ξανά, είναι έτοιμος να συνάψει τη «συμφωνία αλήθειας»  με τη Νέα Δημοκρατία και στις επερχόμενες   που είναι θέμα χρόνου πλέον,  θα στείλει την κυβέρνηση εκεί που πρέπει, δηλαδή  στο σπίτι τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση