Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ.Καλτσογιάννης: Μπορούμε για μια Ελλάδα των ευκαιριών και της δημιουργίας
Γ.Καλτσογιάννης: Μπορούμε για μια Ελλάδα των ευκαιριών και της δημιουργίας

Γ.Καλτσογιάννης: Μπορούμε για μια Ελλάδα των ευκαιριών και της δημιουργίας

Οι Έλληνες διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι μετά από πολύ δύσκολες περιόδους κατά τις οποίες κινδύνευσε ακόμη και η υπόσταση του κράτους, βρήκαν τις δυνάμεις για να ανασυγκροτήσουν την χ και να την εξελίξουν δημιουργώντας ελπίδα και προοπτική.

Σε μια αντίστοιχη θέση βρίσκεται και τ η Ελλάδα. Η κρίση των τελευταίων εννέα χρόνων κλόνισε τα οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά και ηθικά θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας σκορπίζοντας απογοήτευση, θυμό και απαισιοδοξία.

Η χώρα χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Και αυτή η στιγμή είναι η πιο κατάλληλη.

Γιατί «Μπορούμε». Με αυτή την απλή αλλά τόσο ουσιαστική λέξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ΔΕΘ δίνει το σύνθημα μιας εθνικής πανστρατιάς για να γυρίσουμε σελίδα ως χώρα.

Η .Δ. είναι πάντα παρούσα, όταν η ιστορία κτυπά την πόρτα της Ελλάδας, όταν το μέλλον μας ζητά να το ακολουθήσουμε.

Ενώνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες των Ελλήνων η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη θα παίξει το εθνικό ρόλο της ανάταξης μιας χώρας που έχει πληγωθεί αλλά είναι ακόμη ζωντανή.

Ο πρόεδρος της .Δ. από το βήμα της ΔΕΘ με σαφήνεια και απόλυτη πίστη ανέπτυξε το σχέδιο της Ν.Δ. για την Ελλάδας της επόμενης μέρας.

Μιας Ελλάδας των ευκαιριών και της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, της αξιοκρατίας και της ς.
Απέναντι στο κλίμα διχασμού και ανούσιας παροχολογίας της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΤΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έπληξαν τους Έλληνες με δύο αχρείαστα μνημόνια, η Ν.Δ. προτάσσει τον δρόμο της ενότητας και της προοπτικής.

Μέσα από ένα σχέδιο που άμεσα μπορεί να εφαρμοστεί, όπως με μεταρ στην , την δικαιοσύνη και την , με στήριξη της πραγματικής οικονομίας, με προσέλκυση επενδύσεων, με τόνωση των κρατικών υπηρεσιών και με ριζική αναμόρφωση της ς δείχνει τον δρόμο για το μέλλον.

Το σύνθημα είναι ένα: Μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει. Να κάνουμε τους Έλληνες ξανά περήφανους για αυτό που είναι. Και θα τα καταφέρουμε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση