Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Γ. Καλτσογιάννης: Ευημερία για όλους και όχι για τους ημέτερους
Γ. Καλτσογιάννης: Ευημερία για όλους και όχι για τους ημέτερους

Γ. Καλτσογιάννης: Ευημερία για όλους και όχι για τους ημέτερους

Η δημοσκόπηση της Public Issue εμφανίζει την Ν.Δ. να κινείται στα όρια της αυτοδυναμίας έχοντας διαφορά 16,5 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι ακόμη μια δημοσκόπηση που δείχνει το σταθερό και μεγάλο προβάδισμα της κεντροδεξιάς παράταξης από την σημερινή συγκυβέρνηση που για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών προχωρεί σε κάθε είδους παροχές χωρίς μέτρο και σύνεση.

Η ελληνική κοινωνία δέχτηκε απανωτά πλήγματα στα χρόνια της κρίσης και η φτώχεια γιγαντώθηκε από το 2015 και δώθε. Και είναι αναμφίβολο πως οι πολλές πληγές που άνοιξαν, πρέπει να επουλωθούν.

Όμως η αναθέρμανση της οικονομίας και η αναζωογόνηση του κοινωνικού ιστού δεν πρόκειται να προέλθει από παλαιοκομματικές πρακτικές του «πάρε κόσμε…» και οι οποίες υπονομεύουν την πορεία της οικονομίας και της χώρας κατ’ επέκταση..

Έχοντας στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία με την υπερφορολόγηση η σημερινή κυβέρνηση αφαιρεί πόρους από διάφορες κοινωνικές ομάδες για να τα μοιράσει σε άλλες.

Αυτό που πρέπει να γίνει, όμως είναι η ευημερία για όλους τους Έλληνες και όχι για τους ημέτερους ή για κάποιες κοινωνικές ομάδες που θέλει να έχει ως δεξαμενή ψήφων η σημερινή κυβέρνηση.

Η Ν.Δ. είναι αυτή που έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της στοχευμένης μείωσης του άδικου φόρου, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ, της μείωσης των υπέρμετρων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, της χορήγησης κοινωνικών βοηθημάτων και άλλων παροχών μέσα από ένα κοστολογημένο, σωστά επεξεργασμένο και ισόρροπο για όλους πολιτικό σχέδιο που δεν θα έχει ευνοημένους και αδικημένους.

Ένα σχέδιο που θα αυξάνει τις δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις δημιουργώντας θέσεις εργασίας και δεν θα καταστρέψει τις θυσίες των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης, στέλνοντας έτσι το μήνυμα στις αγορές και τους θεσμούς ότι η Ελλάδα είναι μια σοβαρή, αξιόπιστη και κανονική χώρα.

Είναι αυτό που ζητούν οι πολίτες και εκφράζεται μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις, δηλαδή η χώρα να αλλάξει επιτέλους σελίδα και όσο το δυνατόν συντομότερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση