Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης:Δημιουργούμε τους αυριανούς πρωταθλητές με σύγχρονες υποδομές
Γ. Καλτσογιάννης:Δημιουργούμε τους αυριανούς πρωταθλητές με σύγχρονες υποδομές

Γ. Καλτσογιάννης:Δημιουργούμε τους αυριανούς πρωταθλητές με σύγχρονες υποδομές

Τόσες πολλές θλητικές επιτυχίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημ, ουσιαστικά μιας εβδομάδας, είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε. Το αξιοσημείωτο δε πώς προήλθαν από διάφορα αθλήματα, τον στίβο, την ενόργανη, την κωπηλασία, το .

Αθλήματα που τα περισσότερα εξ' αυτών δεν έχουν για τους Έλληνες την ίδια λάμψη με το και το μπάσκετ, ούτε βέβαια αποφέρουν τα μεγάλα οικονομικά κέρδη των ποδοσφαιριστών και των καλαθοσφαιριστών.

Ωστόσο οι Έλληνες απέδειξαν για ακόμη μια φορά που έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες σε λαό που με , επιμονή και οργάνωση καταφέρνει και γράφει χρυσές σελίδες στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Οι αθλητές μας από την μικρή τους ηλικία αγωνίζονται, κοπιάζουν, προσπαθούν με τη στήριξη των γονέων, των συλλόγων και των προπονητών τους για να γίνουν καλοί αθλητές και να ακολουθήσουν τον δρόμο των προτύπων τους.

Πού είναι, όμως η πολιτεία για να στηρίξει αυτόν τον αγώνα των παιδιών μας που έχουν να ανταγωνιστούν ξένους αθλητές από χώρες με παράδοση στις σύγχρονες υποδομές και την παροχή κινήτρων;

Οι κυβερνώντες δεν πρέπει να θυμούνται τους αθλητές μας μόνο την ώρα που ανεβαίνουν στο βάθρο των μεταλλίων και πρέπει να εκδώσουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Το χρέος τους είναι να βρίσκονται στο πλευρό τους με την εξασφάλιση οργανωμένων και ανακαινισμένων υποδομών, οικονομικών πόρων, κινήτρων και την δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου μέσα από το οποίο οι αθλητές μας θα νιώθουν ασφαλείς ότι αποχωρώντας από την ενεργό δράση δεν θα μένουν ξεκρέμαστοι.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εδώ και χρόνια ακολούθησε τον σωστό δρόμο επιτελώντας το χρέος της. Ανεγείρει και ανακαινίζει στην Σκιάθο, στην Αλόννησο, στην , στην Ζαγορά, τονώνει την ανακατασκευή σταδίων και γηπέδων στον Βόλο, κατασκεύασε σύγχρονων προδιαγραφών και έχει στο και άλλες δράσεις.

Με ένα συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 7.000.000 ευρώ ενισχύει τον αγώνα των παιδιών, των εφήβων και των νέων να ασχοληθούν με μια υγιή δραστηριότητα, όπως είναι ο αθλητισμός και να τύχουν των σωματικών και ψυχικών ωφελειών του καθώς και να γίνουν οι αυριανοί που θα μας κάνουν υπερήφανους ως έθνος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση