Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ετήσια Γ.Σ. του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων
Ετήσια  Γ.Σ. του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων

Ετήσια Γ.Σ. του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων

 Ετήσια  ενική Συνέλευση πραγματοποιούν  τα μέλη του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων την 3η Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της Λαϊκής Βιβλιοθήκης (Κ. Καρτάλη – Κωνσταντά).

Στη Σ περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:

  1. Απολογισμός δραστηριότητας του Δ. Σ. για το 2016.
  2. Ταμειακός του 2016.
  3. Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2016.
  4. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ. Σ. για το 2016.
  5. Οικονομικός για το 2017.
  6. 6.  Προτάσεις.
  7. για την εκλογή νέου ΔΣ του Κέντρου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2017 – .

Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον αυτό τόπο στις 8.30 το βράδυ.

Διευκρινίζεται ότι στη Συνέλευση μετέχουν τα μέλη του Συλλόγου, που έχουν τακτοποιήσει τις προς το Σύλλογο οικονομικές τους υποχρεώσεις (εγγραφή 10 , ετήσια συνδρομή 10 ). Σχετική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης.

Με δεδομένο ότι κατά την Συνέλευση θα διεξαχθούν (όπως αναφέρθηκε παραπάνω)  οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, σας γνωρίζουμε πως όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν με τηλεφωνική αίτησή τους, ως την Παρασκευή  28 Απριλίου στον πρόεδρο του Κέντρου Β. Δ. Αναγνωστόπουλο (τηλ. 24280/94125), ή στη γραμματέα (τηλ. 24210/54531).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση