Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καταδικάζει τις απειλές προς τον Θεοδόση Κατσάρα
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καταδικάζει τις απειλές προς τον  Θεοδόση Κατσάρα

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καταδικάζει τις απειλές προς τον Θεοδόση Κατσάρα

Η Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το περιστατικό που έλαβε χώρα στη πόλη της Καρδίτσας τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης 22 Ιουνίου με θύμα τον συνάδελφο Θεο Κατσάρα.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι πάσης φύσεως ορατοί και αόρατοι κουκουλου πως με απειλές και λεκτικούς πουκισμούς δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ανεξάρτητη πένα του συγκεκριμένου συναδέλφου, ούτε και την κανενός άλλου επαγγελματία δημοσιογράφου.

Είναι βέβαιο ότι αρκετοί σε αυτό τον τόπο δεν ανέχονται ούτε τον δημοσιογραφικό έλεγχο, ούτε και την καλόπιστη δημοσιογραφική . Τα παραδείγματα πολλά…

Ωστόσο τους προειδοποιούμε πως οι δεν φοβούνται τις απειλές τους, θα εργάζονται όπως αρμόζει στην ιδιότητά τους και όπως επιτάσσει το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και η δημοσιογραφική δεοντολογία.

ιοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου Θεο Κατσάρα και θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το δικαίωμά του να ασκεί το δημοσιογραφικό του λειτούργημα ελεύθερα, χωρίς εκβιασμούς και απειλές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση