Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία
ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε:  Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της , Στερεάς Ελλάδας και ς με ανακοίνωσή του ενώνει για άλλη μια φορά τη φωνή των δημοσιογράφων με αυτή της ς, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός των νοσταλγών του ναζισμού ίκος Μιχαλολιάκος, είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλία, καθώς όπως πληροφορούμαστε θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 11  οεμβρίου .

Με δημοκρατική συνείδηση στεκόμαστε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν με φασιστικά μέσα να επιβάλλουν το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου.

Ο οφείλει να κηρύξει ανεπιθύμητο, όχι μόνον τον αρχηγό της Χρυσής ς, αλλά και τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος που δικάζονται για εγκληματικές ενέργειες, την ίδια στιγμή που φορώντας το μανδύα του πολιτικού κόμματος, χύνουν δηλητήριο και μίσος.

Χρέος των δημοσιογράφων είναι να διασώζουν την ιστορική μνήμη και να μην αφήνουν έδαφος στην αναβίωση ακραίων ξενόφοβων και αντικοινωνικών αντιλήψεων και πρακτικών.

Στη γη που πότισε ο για μια δίκαιη , στη γη του αγροτικού κινήματος, στα μέρη που οι πρόσφυγες έγιναν δικοί μας άνθρωποι κηρύσσουμε ανεπιθύμητο τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, των ταγμάτων εφόδου απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, τον εχθρό της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση