Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΤΡΙΚΑΛΑ / ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία
ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε:  Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Ανεπιθύμητος ο νοσταλγός του Χίτλερ στη Θεσσαλία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με ανακοίνωσή του ενώνει για άλλη μια φορά τη φωνή των δημοσιογράφων με αυτή της κοινωνίας, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός των νοσταλγών του ναζισμού Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι ανεπιθύμητος στη , καθώς όπως πληροφορούμαστε θα παρευρεθεί σε στην πόλη των Τρικάλων το Σάββατο 11  Νοεμβρίου 2017.

Με δημοκρατική συνείδηση στεκόμαστε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν με φασιστικά μέσα να επιβάλλουν το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, το μίσος και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος οφείλει να κηρύξει ανεπιθύμητο, όχι μόνον τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, αλλά και τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος που δικάζονται για εγκληματικές ενέργειες, την ίδια στιγμή που φορώντας το μανδύα του πολιτικού κόμματος, χύνουν δηλητήριο και μίσος.

Χρέος των δημοσιογράφων είναι να διασώζουν την ιστορική μνήμη και να μην αφήνουν έδαφος στην αναβίωση ακραίων ξενόφοβων και αντικοινωνικών αντιλήψεων και πρακτικών.

Στη γη που πότισε ο αγώνας για μια δίκαιη , στη γη του αγροτικού κινήματος, στα μέρη που οι πρόσφυγες έγιναν δικοί μας άνθρωποι κηρύσσουμε ανεπιθύμητο τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, των ταγμάτων εφόδου απέναντι σε πρόσφυγες και , τον εχθρό της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/neVG2TkHh8 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

"Αλιεύοντας" την είδηση