Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!
Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!

Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!

Τον περασμένο Μάιο πέντε συμπολίτες μας και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την σύρθηκαν στα δικαστήρια μετά από προσαγωγές και συλλήψεις επειδή συμμετείχαν στην ακτιβιστική δράση της επιτροπής να σταματήσει τη νταλίκα που οδηγούσε το «αμαρτωλό» πλαστικό φορτίο της ΑΓΕΤ.

Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα, οι κατηγορίες εναντίον των μελών μας μπήκαν στο αρχείο δικαιώνοντας σε έναν βαθμό τον αγώνα μας, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί!

Είναι αγώνας για την υγεία μας, αγώνας για το περιβάλλον, για τον αέρα που δικαιούμαστε να αναπνέουμε καθαρό εμείς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας, διοργανώνουμε διήμερο εκδηλώσεων για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τις επιπτώσεις από την στην υγεία μας και στο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00 στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αμφιθέατρο Σαράτση, θα δοθεί διάλεξη της καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο του Μεξικό Brisa Violeta Carrasco Gallegos, με θέμα “Η σε τσιμεντοβιομηχανίες ως παγκόσμιο πρόβλημα.

Κοινωνικές απαντήσεις στο Μεξικό και την Ισπανία”. Στην εκδήλωση θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση με χρήση ακουστικών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και δικαίωμα συμμετοχής των παρευρισκομένων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου-Θερμοπυλών) στις 18.30 θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων της Νέας Δημητριάδας για τις επιπτώσεις της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η πρόταση της Επιτροπής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση