Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!
Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!

Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να σταματήσει η καύση!

Τον περασμένο Μάιο πέντε συμ μας και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ σύρθηκαν στα δικαστήρια μετά από προσαγωγές και συλλήψεις επειδή συμμετείχαν στην ακτιβιστική δράση της επιτροπής να σταματήσει τη νταλίκα που οδηγούσε το «αμαρτωλό» πλαστικό φορτίο της ΑΓΕΤ.

Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα, οι κατηγορίες εναντίον των μελών μας μπήκαν στο αρχείο δικαιώνοντας σε έναν βαθμό τον αγώνα μας, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί!

Είναι για την υγεία μας, για το , για τον αέρα που δικαιούμαστε να αναπνέουμε καθαρό εμείς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας, διοργανώνουμε διήμερο εκδηλώσεων για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τις επιπτώσεις από την καύση απορριμμάτων στην υγεία μας και στο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου , στις 19:00 στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου ς, αμφιθέατρο Σαράτση, θα δοθεί διάλεξη της καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο του Μεξικό Brisa Violeta Carrasco Gallegos, με θέμα “Η καύση απορριμμάτων σε τσιμεντοβιομηχανίες ως παγκόσμιο πρόβλημα.

Κοινωνικές απαντήσεις στο Μεξικό και την Ισπανία”. Στην θα υπάρχει παράλληλη με χρήση ακουστικών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και δικαίωμα συμμετοχής των παρευρισκομένων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την , Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου-Θερμοπυλών) στις 18.30 θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων της Νέας Δημητριάδας για τις επιπτώσεις της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η πρόταση της Επιτροπής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση