Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του
Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του

Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του

Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 8.00 μ.μ. στον Αγ. Νικόλαο να επαναλάβουμε την επιτυχημένη μας στους ς του . Απαιτούμε την απαγόρευση της καύσης σκουπιδιών ΤΩΡΑ! Αντιδρούμε σε όλα όσα μας καταλογίζουν, δεν είμαστε εμείς υγοι, αλλά αυτοί!

Καμιά Κολυνδρίνη, κανένας , κανένας , κανένας και τώρα κανένας Χατζηδάκης δεν μας πτοεί με όσους φαιδρούς χαρακτηρισμούς κι αν προσπαθούν να υποτιμήσουν και να υποβιβάσουν το δίκαιο αγώνα μας.

Ο στόχος τους είναι να αποκρύψουν το πρόβλημα ότι επιτρέπουν στην -LAFARGE να μας δηλητηριάζει κι αυτή να πλουτίζει και αυτοί να πλουτίζουν εις βάρος της υγείας των παιδιών μας και του μέλλοντός μας.

Θάβουν αυτή την πόλη και όλη την Ελλάδα ξεπουλώντας τα πάντα στις πολυεθνικές.

Ας πει ο τι σημαίνει “κακέκτυπα ακτιβιστών” αυτός που όλη του τη ζωή ήταν ακτιβιστής και ας εξηγήσει στον κόσμο πού βασίζει την κατηγορία του για “ιδιοτελή συμφέροντα”.

Μάλλον θα μπερδεύτηκε, τώρα πια πέρασαν οι εκλογές, τότε που μας καταλόγιζαν ότι θα διεκδικήσουμε κάποιες θέσεις στην αυτοδιοίκηση.

Όπως φάνηκε, τους αφήσαμε τις καρέκλες να θρονιάζονται, να μας κοροϊδεύουν κατάφωρα και να μας εμπαίζουν!!

Αυτοί πρέπει να φοβούνται, όχι εμείς!

Ας μας μηνύσουν όσες φορές θέλουν.

Μας θυμώνουν, μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν περισσότερο.

Ας αποκαλύψουν πρώτα στον βολιώτικο λαό την πηγή της αποπνικτικής οσμής, ας τοποθετήσουν το δίκτυο μετρητών, ας κάνουν τις μετρήσεις, που τόσο καιρό μας υπόσχονται.

Ας απολογηθούν για τις επανειλημμένες παραλείψεις και παρατυπίες των υπηρεσιών τους, τις οποίες υποκινούν και υποθάλπουν.

Όλο στα θα….θα …..θα… μας έχουν φλομώσει. Περιμένουμε πράξεις. Τότε θα μας αποστομώσουν.

Τους προκαλούμε, εμείς οι “ιδιοτελείς” αυτούς τους “ανιδιοτελείς” που “σκίζονται” όπως τα τσιμέντα της -LAFARGE, μόνο για την υγεία των πολιτών και για το περιβάλλον.

Α, και να προσέχουν τώρα που βγαίνουν τα βράδια για να μυρίσουν το καμένο πλαστικό, μην κρυώσουν, να βάλουν τη ζακέτα τους!

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση