Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του
Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του

Επιτροπή Αγώνα Βόλου: Φωνάζει ο Αγοραστός-Κολυνδρίνη για να φοβηθεί ο πολίτης που διεκδικεί την υγεία του

Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 8.00 μ.μ. στον Αγ. Νικόλαο να επαναλάβουμε την επιτυχημένη πορεία μας στους δρόμους του Βόλου. Απαιτούμε την απαγόρευση της καύσης σκουπιδιών ΤΩΡΑ! Αντιδρούμε σε όλα όσα μας καταλογίζουν, δεν είμαστε εμείς υπόλογοι, αλλά αυτοί!

Καμιά Κολυνδρίνη, κανένας Αγοραστός, κανένας Μπέος, κανένας και τώρα κανένας Χατζηδάκης δεν μας πτοεί με όσους φαιδρούς χαρακτηρισμούς κι αν προσπαθούν να υποτιμήσουν και να υποβιβάσουν το δίκαιο αγώνα μας.

Ο στόχος τους είναι να αποκρύψουν το πρόβλημα ότι επιτρέπουν στην ΑΓΕΤ-LAFARGE να μας δηλητηριάζει κι αυτή να πλουτίζει και αυτοί να πλουτίζουν εις βάρος της υγείας των παιδιών μας και του μέλλοντός μας.

Θάβουν αυτή την πόλη και όλη την Ελλάδα ξεπουλώντας τα πάντα στις πολυεθνικές.

Ας πει ο Αγοραστός τι σημαίνει “κακέκτυπα ακτιβιστών” αυτός που όλη του τη ζωή ήταν ακτιβιστής και ας εξηγήσει στον κόσμο πού βασίζει την κατηγορία του για “ιδιοτελή συμφέροντα”.

Μάλλον θα μπερδεύτηκε, τώρα πια πέρασαν οι εκλογές, τότε που μας καταλόγιζαν ότι θα διεκδικήσουμε κάποιες θέσεις στην αυτοδιοίκηση.

Όπως φάνηκε, τους αφήσαμε τις καρέκλες να θρονιάζονται, να μας κοροϊδεύουν κατάφωρα και να μας εμπαίζουν!!

Αυτοί πρέπει να φοβούνται, όχι εμείς!

Ας μας μηνύσουν όσες φορές θέλουν.

Μας θυμώνουν, μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν περισσότερο.

Ας αποκαλύψουν πρώτα στον βολιώτικο λαό την πηγή της αποπνικτικής οσμής, ας τοποθετήσουν το δίκτυο μετρητών, ας κάνουν τις μετρήσεις, που τόσο καιρό μας υπόσχονται.

Ας απολογηθούν για τις επανειλημμένες παραλείψεις και παρατυπίες των υπηρεσιών τους, τις οποίες υποκινούν και υποθάλπουν.

Όλο στα θα….θα …..θα… μας έχουν φλομώσει. Περιμένουμε πράξεις. Τότε θα μας αποστομώσουν.

Τους προκαλούμε, εμείς οι “ιδιοτελείς” αυτούς τους “ανιδιοτελείς” που “σκίζονται” όπως τα τσιμέντα της ΑΓΕΤ-LAFARGE, μόνο για την των πολιτών και για το περιβάλλον.

Α, και να προσέχουν τώρα που βγαίνουν τα βράδια για να μυρίσουν το καμένο πλαστικό, μην κρυώσουν, να βάλουν τη ζακέτα τους!

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση