Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Η Επιστήμη μίλησε
Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Η Επιστήμη μίλησε

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Η Επιστήμη μίλησε

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι η άσχημη οσμή που κάλυπτε την πόλη για μήνες εξαφανίστηκε! Και με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ότι η αεριφερειάρχης ς κ. Κολυνδρίνη δεν θα αποκαλύψει τους ρυπαντές, παρά μόνο αν η οσμή επιστρέψει στην πόλη!

Πώς άραγε αντιλαμβάνεται το θέμα της οσμής που έχει αναστατώσει όλο το Βόλο η αεριφερειάρχης; Έχει καταλάβει ότι μας αφορά όλους ή το κρατά ως δικό της επτασφράγιστο μυστικό; Από τις προ μηνών Αγοραστού ότι “μυρίζει, αλλά δεν είναι επικίνδυνο”, μέχρι τις δικές της ότι “δέχεται στη διαδικασία των ελέγχων ατμοσφαιρικών ρύπων” φτάνουμε σήμερα στο σημείο να “κλείνει” η υπόθεση στερώντας την τοπική κοινωνία από οποιαδήποτε πληροφόρηση για την ποιότητα και την προέλευση της οσμής, καθώς και για το πώς εξασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας από το συγκεκριμένο ρυπαντή.

Συνδέεται άραγε αυτή η στάση με τις που δέχεται ή για δικούς της λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει το ρυπαντή;

Η περιμένει εδώ και 10 ημέρες να συναντήσει την κ. Κολυνδρίνη, σε μια που αναβάλλεται από μεριάς της επανειλημμένα, προκειμένου να λάβει απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων που η δεν έχει απαντήσει κατόπιν γραπτών αιτημάτων μας. Ελπίζουμε ότι δεν θα τα αντιμετωπίσει και αυτά με μυστικοπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση