Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ: Αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι το μεγαλύτερο συλλαλητήριο
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ: Αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι το μεγαλύτερο συλλαλητήριο

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΛΟΥ: Αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να είναι το μεγαλύτερο συλλαλητήριο


Συμπολίτες και Συμπολίτισσες! Ήρθε η στιγμή να αναμετρηθούμε με τους δυνάστες της Υγείας μας!
Αύριο ΟΛΟΙ στις 6 το απόγευμα έξω από το λιμάνι της ΑΓΕΤ για μια μεγαλειώδη διαμαρτυρία εναντίον της άφιξης του νέου Πλοίου του Θανάτου HΕBA M.

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο Συλλαλητήριο της Ζωής μας. ΟΛΟΣ ο Βόλος πρέπει να κατέβει στο λιμάνι της εταιρίας γιατί απλά ΔΕΝ είμαστε το ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της LAFARGE HOLCIM, όταν ο Βόλος σύμφωνα με την πρόσφατη επιδημιολογική έρχεται τέσσερις φορές πάνω σε καρκίνους και αναπνευστικά νοσήματα.

Ήρθε η ώρα ο κάθε Βολιώτης να αποφασίσει για την υγεία και τον πολιτισμό του ή να διαλέξει την αδιαφορία και επίπλαστη καλοπέραση του ώσπου ο καρκίνος να χτυπήσει την πόρτα του και των παιδιών του!

Επιτέλους ελάτε να δώσουμε το μεγαλύτερο και ευαγέστερο αγώνα της ζωής μας για να μας αξίζει αυτή η τόσο όμορφη και πληγωμένη πόλη. Και ας γίνουμε το παράδειγμα αντίστασης στην εκμετάλλευση της ανάσας μας από απρόσωπες πολυεθνικές και διεφθαρμένους πολιτικούς. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ!!!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με πάνω από τρία κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν στη Λάρισα - https://t.co/Br9xAPGZ1f -

  • Σοβαρό τροχαίο στην οδό Ιωλκού - https://t.co/N3nsuSY98o -

  • Συνεχίζονται οι επισκέψεις στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας - https://t.co/sXjogt0Se6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση