Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » “Επίθεση” Μπεϊκών στον Π. Σκοτινιώτη με φόντο την ΕΡΓΗΛ
“Επίθεση” Μπεϊκών στον Π. Σκοτινιώτη με φόντο την ΕΡΓΗΛ

“Επίθεση” Μπεϊκών στον Π. Σκοτινιώτη με φόντο την ΕΡΓΗΛ

Απάντηση Π. Σκοτινιώτη

 

“Αν πραγματικά δεν ήξερε κάποιος τον τρόπο που πολιτεύεται ο Πάνος , δεκαετίες τώρα, και διάβαζε την ανάρτησή του στο προσωπικό του blog στο διαδίκτυο για τον τρόπο που, ως Δήμαρχος, χειρίστηκε το σκάνδαλο της ΕΡΗΛ, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαζόταν για την επάρκεια, τη δυναμική και την, εν τέλει, αποτελεσματικότητα που επέδειξε!

Συνέγραψε, όπως συνηθίζει, ένα ολόκληρο κείμενο – σεντόνι, όπου αναφέρει πολλά, χωρίς στην ουσία να μας λέει τίποτα. Άλλωστε με αυτή την δεξιότητα για δεκαετίες κατόρθωσε να βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας, υποχρεώνοντας ακόμη και τον Μιχάλη Κουντούρη να τον αποκαλέσει, ευρισκόμενος σε απόγνωση, «επαγγελματία της ς».

Έγραψε πολλά, λοιπόν, ο αποκληθείς και πορφυρογέννητος της Αριστεράς, εξύβρισε κάποιους, εξέθεσε κάποιους δικούς του, με το γνωστό του τρόπο, αλλά φθάνοντας στο δια ταύτα, καίτοι έμπειρος νομικός, φρόντισε να βγάλει την ουρά του απέξω γράφοντας «Τον Σεπτέμβριο του 2014 παραδώσαμε στη σημερινή δημοτική αρχή. Η συνέχεια αφορά άλλους …» αλλά δεν ανέφερε το σημαντικότερο: Τι ακριβώς παρέδωσε!

Ε, λοιπόν, να το συμπληρώσουμε εμείς:

Από τη μια μας παρέδωσε μια ΑΚΛΗΤΗ απόφαση του Αρείου Πάγου, που δικαίωνε τους ισχυρισμούς της ΕΡΗΛ και από την άλλη ένα βούλευμα με το οποίο απαλλάσσονταν όλοι από κάθε ευθύνη για ένα υπαρκτό, κατά τα άλλα, σκάνδαλο, με τον Εισαγγελέα να διερωτάται «καλά τώρα το θυμήθηκαν να προσφύγουν και να καταγγείλουν στη Δικαιοσύνη»;

Να θυμίσουμε και τι δεν μας παρέδωσε: Ούτε του ΤΕΕ παρέδωσε, ούτε μια ΕΔΕ ή μια παραπομπή στο Πειθαρχικό. Πολλώ δε μάλλον ούτε μια επιτυχή υπόθεσης με την ΕΡΓΗΛ.

Παρέδωσε, όπως το συνήθιζε στην μακρόχρονη παρουσία του, μια εικονική πραγματικότητα, που, όμως είχε γίνει πια αντιληπτή, ως η μεγαλύτερη πολιτική απάτη, από τους πολίτες που τον ταπείνωσαν εκλογικά, με τρόπο εξευτελιστικό.

 

ΥΓ. Επειδή, από όλο αυτό το απολογητικό παραλήρημα Σκοτινιώτη, συμφωνούμε στο ότι προέχει η σωτηρία της ΔΕΥΑΜΒ δεν επεκτεινόμαστε και απλώς θέτουμε δύο ερωτήματα για να προετοιμαστεί και να τα απαντήσει στο μέλλον.

Πρώτον γιατί το 2011 έδωσε στην ΕΡΓΗΛ ένα εκατομμύριο ευρώ και για ποιο λόγο;

Και δεύτερον σε ποιο δικηγορικό γραφείο ανέθεσε, με επιλογή του, την υπόθεση και τι απέγινε ο συγκεκριμένος δικηγόρος.

Αν και στερούμαστε της κλασσικής του Παιδείας, ας μας επιτρέψει να του συστήσουμε, στον ίδιο και τα «παπαγαλάκιά» του, πως «Κρείττον του λαλείν το σιγάν». Ειδικά για εκείνον, στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα ήταν μια σοφή, εκ μέρους του, επιλογή. Αλλωστε ας μην ανησυχεί, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το Δήμαρχό μας, Αχιλλέα Μπέο που ετοιμάζεται για την κρίσιμη ώρα της αλήθειας…”

Απάντηση Π. Σκοτινιώτη

Σχολιάζοντας την υβριστική –κατά τα ειωθότα- απάντηση του Δήμου σε ανάρτησή του, ο τέως δήμαρχος , Πάνος περιορίστηκε στο ακόλουθο σχόλιο:«Λογικό είναι να έχουν αφηνιάσει οι  έμποροι  της πολιτικής αγυρτείας. Δεν θα τους παρακολουθήσουμε. Γιατί για όσους δεν είμαστε περαστικοί από την πόλη, προέχει η σωτηρία της ΔΕΥΑΜΒ.

Θα τους θυμίσουμε μόνο ότι έχουν ήδη πάνω από τριάμισι χρόνια τη διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ. Και είναι αυτοί που οφείλουν να πουν τι έκαναν –ή τι δεν έκαναν- αυτά τα χρόνια για να μη βρεθεί η ΔΕΥΑΜΒ στην οδυνηρή θέση που βρίσκεται σήμερα.  Αν δυσκολεύονται, θα τους βοηθήσουμε εμείς.

Όσο για τα ερωτήματα που τους «απασχολούν», θα τους προτείναμε να ζητήσουν σχετική πληροφόρηση από το έγκριτο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο συνεργάζεται η ΔΕΥΑΜΒ. Πιστεύουμε πως θα είναι εξόχως διαφωτιστική».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση