Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιστολή Γ. Μουλά στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Επιστολή Γ. Μουλά στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Επιστολή Γ. Μουλά στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Απάντηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

 

Επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου εώργιος Μουλάς προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με θέμα τις απειλές εναντίον προσώπων κατά την αυριανή συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Στην αναφέρεται: “Κύριε πρόεδρε

 Έχω γίνει αποδέκτης εμμέσως απειλών εναντίον εμού αλλά και άλλων προσώπων μελών του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρευρεθούν στη αυριανή από άτομα προσκείμενα προς εσάς.

Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται να αποκλεισθούν μέλη του συλλόγου σημαντικά και μη από τις κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου, τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν.

ομίζω ότι η δική μου παρουσία,  αλλά πολύ περισσότερο ενδεχομένως η παρουσία του δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου δεν θα είναι επιζήμια για τον σύλλογο. Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις της ομάδας.

Σας παρακαλώ, πέρα από κάθε είδους προσωπική σας επιδίωξη και συμφέροντα, να προστατέψετε τον σύλλογο από κάθε είδους ακρότητες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την περαιτέρω συρρίκνωση του σωματείου.

Ελπίζω το ήδη βεβαρυμμένο να αλλάξει, να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας ώστε αύριο άπαντες να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που τόσο το έχει ανάγκη”.

 

Ο  ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου

Από την πλευρά του, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση που αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ ιώργο

Σε απάντηση της ς σου από 13 Ιουλίου 2021 θέλουμε να σου γνωρίσουμε ότι ουδόλως συμμεριζόμαστε την ανησυχία σου όπως και τις αόριστες καταγγελίες για απειλές προς το πρόσωπό σου όπως και άλλων νέων μελών του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε επίσης έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες σου για σχέση των υποτιθέμενων απειλών με μέλη του Δ.Σ.

Μακριά από εμάς οι πρακτικές αυτές.

Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ και δεν εκφράζουν το ήθος και το ύφος της λειτουργίας του παρόντος Δ.Σ.

Σε κάθε περίπτωση σου γνωρίζουμε ότι έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής ΓΣ, που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθεί μέσα σε ένα συναίνεσης και ς προς τον Ολυμπιακό μας και όχι στο βεβαρυμμένο κλίμα που αναφέρεις στην επιστολή που δεν υφίσταται.

Κλείνοντας την απάντησή μας δηλώνουμε ότι όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος είναι ευπρόσδεκτα σήμερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας για το καλό του Συλλόγου μας».

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση