Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιλογή Ευθύνης: «Βαφτίζουν τεχνικό πρόγραμμα του 2019 έναν τιμοκατάλογο με τίτλους σκόρπιων έργων»
Επιλογή Ευθύνης: «Βαφτίζουν τεχνικό πρόγραμμα του 2019 έναν τιμοκατάλογο με τίτλους σκόρπιων έργων»

Επιλογή Ευθύνης: «Βαφτίζουν τεχνικό πρόγραμμα του 2019 έναν τιμοκατάλογο με τίτλους σκόρπιων έργων»

Βρετά προβλέψιμη η δημοτική ρχή. Το νέο της «κατόρθωμα» είναι να βαφτίσει τεχνικό του 2019 έναν …τιμοκατ με τίτλους σκόρπιων έργων, στον σχεδιασμό των οποίων μάλιστα η ίδια δεν είχε καμία συμβολή.

Τι αποκαλύπτει (και) το τεχνικό του 2019; Ότι, επί πέντε (5) χρόνια, τάιζαν σανό τους συμπολίτες μας και ότι το ίδιο επιχειρούν και τώρα.

Η σκληρή, ωστόσο, πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί: είναι η πρώτη (θέλουμε να πιστεύουμε και η τελευταία) δημοτική αρχή του Δήμου Βόλου που, επί τόσα χρόνια, δεν σχεδίασε, ούτε οργάνωσε, ούτε ξεκίνησε ένα δικό της έργο με ΕΣΠΑ.

Αντίθετα, πνιγμένη στην αδιαφορία και την ανικανότητά της, ούτε αυτά που βρήκε έτοιμα δεν τα προχώρησε, αλλά ακόμη και αυτά που βρήκε σε εξέλιξη δεν τα ολοκλήρωσε!

Και τι κάνουν; Αθροίζουν προϋπολογισμούς έργων που υποτίθεται ότι θα εκτελεσθούν σε βάθος χρόνων, για να παραμυθιάσουν ότι παρουσιάζουν τεχνικό πρόγραμμα για το 2019 ύψους 97,5 εκ. ευρώ!

Το γεγονός ότι για τους περισσότερους τίτλους έργων έχουν δεσμεύσει για το 2019 το … αστρονομικό ποσό των 100 ευρώ, μικρή σημασία έχει!

Για τόοοσο μεγάλο έργο μιλάμε για το 2019. Ανάλογο, άλλωστε, με αυτό των προηγούμενων τεσσάρων (4) χρόνων…

Έχουν στοιχειώδη υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στους πολίτες να ενημερώσουν ποια είναι τα ποσά που δαπανήθηκαν σε τεχνικά έργα, από το 2014 που ανέλα και για κάθε έτος μέχρι σήμερα, και σε ποια συγκεκριμένα έργα αφορούσαν.

Το απαιτεί η νεολαία αυτού του Δήμου, που βλέπει να της έρχονται κυριολεκτικά τα ταβάνια των σχολείων στο . Και που βλέπει ότι θα κλείσουν πέντε (5) χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, χωρίς να έχουν κατασκευάσει ούτε μία νέα σχολική αίθουσα! Το απαιτούν οι των περιφερειακών ενοτήτων, που ξέχασαν ότι υπάρχει Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το απαιτούν οι γειτονιές της πόλης, που μαραζώνουν στο σκουπίδι και τα αγριόχορτα.

Το απαιτούν οι καταστηματάρχες των κεντρικών οδών, που βιώνουν στο κυκλοφοριακό τη …Δαμασκό στα καλύτερά της.

ΥΓ. Αφού τα τέσσερα (4) αυτά χρόνια δεν έκαναν τίποτα για την ανακύκλωση, προϋπολογίζουν το μισό «τεχνικό πρόγραμμα», 42 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή της μονάδας SRF.

Εκεί όπου έχουν σύσσωμη την αντίθετη!
Οι άνθρωποι έχουν άλλες επιδιώξεις… Ευτυχώς δεν θα προλάβουν να τις υλοποιήσουν!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση