Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»
Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»

Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»

Αφού έβγαλε όλη τη χολή του ενάντια στον Ολυμπιακό και τη ίκη, είπε να ασχοληθεί και με το καλύτερο …πράγμα (sic), που γι' αυτόν είναι οι γυναίκες. Και τις ταξίδεψε, από μικροφώνου, μέχρι την …Καραβαϊκή (sic), με ένα χυδαία ιστικό παραμύθι, που το βάφτισε ανέκδοτο.

Στη Βόρεια Κορέα, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» έχει … και 37 πυρετό, κυκλοφορεί μια με τον λαό να κλαίει και να οδύρεται ομαδικά! Και στον Βόλο, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» κάνει …χιούμορ, χρειάζεται πλάνα με απλές γυναίκες του λαού να γελάνε και να τον χειροκροτάνε ομαδικά! Ιδιαίτερα όταν πλησιάζει η ώρα της ς.

Εννοείται πως το μαγικό χαρτάκι, για να διαβεί την πύλη του Εκθεσιακού, δεν μπορούσε να το εξασφαλίσει η πάσα μία. Ήταν μόνο για τις εκλεκτές του, όπως και τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι το καταδιασκέδασαν, όλοι μαζί. Εις ν των κορόιδων.

Πάντως, για τα «» προσφέρει Λε Πα για όλο το λαό. Φυσικά, στο κέντρο του . Δεκαετίες ολόκληρες τα «» γιορτάζονταν στις Αλυκές. Πάνε όμως αυτά που ξέραμε. Τώρα η περιφέρεια γονατίζει. Κέντρο και πάλι κέντρο. Έτσι, και τη φιγούρα τους κάνουνε, και για κάποιους δουλεύουν.

Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός … πεθαίνεις. Το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού ξετυλίγεται μπροστά μας, επί πέντε χρόνια τώρα. Μπορεί να είμαστε στις Αποκριές, οι όμως έχουν πέσει.

Καλό τριήμερο σε όλες και σε όλους!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση