Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»
Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»

Επιλογή Ευθύνης: «Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός …πεθαίνεις»

Αφού έβγαλε όλη τη χολή του ενάντια στον Ολυμπιακό και τη Νίκη, είπε να ασχοληθεί και με το καλύτερο …πράγμα (sic), που γι’ αυτόν είναι οι γυναίκες. Και τις ταξίδεψε, από μικροφώνου, μέχρι την …Καραβαϊκή (sic), με ένα χυδαία σεξιστικό παραμύθι, που το βάφτισε ανέκδοτο.

Στη Βόρεια Κορέα, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» έχει …γρίπη και 37 πυρετό, κυκλοφορεί μια φωτογραφία με τον λαό να κλαίει και να οδύρεται ομαδικά! Και στον Βόλο, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» κάνει …χιούμορ, χρειάζεται πλάνα με απλές γυναίκες του λαού να γελάνε και να τον χειροκροτάνε ομαδικά! Ιδιαίτερα όταν πλησιάζει η ώρα της κρίσης.

Εννοείται πως το μαγικό χαρτάκι, για να διαβεί την πύλη του Εκθεσιακού, δεν μπορούσε να το εξασφαλίσει η πάσα μία. Ήταν μόνο για τις εκλεκτές του, όπως και τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι το καταδιασκέδασαν, όλοι μαζί. Εις υγείαν των κορόιδων.

Πάντως, για τα «Κούλουμα» προσφέρει Λε Πα για όλο το λαό. Φυσικά, στο κέντρο του Βόλου. Δεκαετίες ολόκληρες τα «Κούλουμα» γιορτάζονταν στις Αλυκές. Πάνε όμως αυτά που ξέραμε. Τώρα η περιφέρεια γονατίζει. Κέντρο και πάλι κέντρο. Έτσι, και τη φιγούρα τους κάνουνε, και για κάποιους δουλεύουν.

Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός … πεθαίνεις. Το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού ξετυλίγεται μπροστά μας, επί πέντε χρόνια τώρα. Μπορεί να είμαστε στις Αποκριές, οι μάσκες όμως έχουν πέσει.

Καλό τριήμερο σε όλες και σε όλους!

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επέμβαση της Σήμανσης στα Δικαστήρια του Βόλου προκάλεσε υπόπτος φάκελος #αστυνομικοί… - https://t.co/3OOMIsJKCN -

  • Το βραβείο «Επιχειρηματίας της δεκαετίας» σε Έλληνα - https://t.co/bWwOT8AIyw -

  • Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2019 - https://t.co/ElGjLUCNzh -

"Αλιεύοντας" την είδηση