Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιλογή Ευθύνης: «Πέντε χαμένα χρόνια και στο θέμα του νερού»
Επιλογή Ευθύνης: «Πέντε χαμένα χρόνια και στο θέμα του νερού»

Επιλογή Ευθύνης: «Πέντε χαμένα χρόνια και στο θέμα του νερού»

«Μετά πό το τξίδι του στην , συνοδευόμενος, λέει, «από στελέχη και από τον χώρο του τουρισμού και του » -που μας τους κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό- ο πρόεδρος της , Στέργιος Παπαευσταθίου, είπε να καταπιαστεί και με τα θέματα της Επιχείρησης της οποίας προεδρεύει. Και είχε τη φαεινή ιδέα να αναφερθεί στο Σχέδιο Διαχείρισης υδατικών πόρων. Όχι για να απολογηθεί που τα κάνανε και σ' αυτό το ζήτημα «μπάχαλο», αλλά για να ψέξει τους προηγούμε, με αφορμή του υποψηφίου δημάρχου,  Απ. Παπαδούλη.

Μιας λοιπόν και ο λόγος είναι περί μνήμης, να του θυμίσουμε ότι τη μελέτη για την ορθο διαχείριση των υδατικών πόρων του Δήμου Βόλου την κρατήσανε επί δέκα εννιά (19) ολόκληρους μήνες στα συρτάρια, παρότι είχαν παραλάβει από την προηγούμενη Διοίκηση της πλήρη φάκελο, έτοιμο προς δημοπράτηση.

Και όταν εδέησαν να τη δημοπρατήσουν, το έκαναν με διαβλητές διαδικασίες, με αποτέλεσμα η Επιτροπή του άρθρου 152 να ακυρώσει την ανάθεση της μελέτης στον ανάδοχο που είχε επιλέξει η ΔΕΥΑΜΒ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η πρώτη συμπληρωματική σύμβαση προσέκρουσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο, με αποτέλεσμα να χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Και όλα αυτά, ενώ γνωρίζουν ότι η διαχειριστική μελέτη αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη νέων έργων στο ΕΣΠΑ, τα οποία θα έπρεπε να είχαν ήδη δρομολογηθεί. Αποτέλεσμα; Πέντε χαμένα χρόνια και στο θέμα του νερού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση