Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Επιλογή Ευθύνης: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»
Επιλογή Ευθύνης: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»

Επιλογή Ευθύνης: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»: «Χαιρετίζουμε τη θεαματική “kolotoumba” (και) για την Πλατεία Πανεπιστημίου!»

Ομολογουμένως τη χαρήκαμε χθες τη Δημοτική Αρχή, που ενέκρινε, «εν χορδαίς και οργάνοις», τη μελέτη για τη διαμόρφωση της Πλατείας . Ναι, πρόκειται για την ίδια μελέτη, για την οποία και τι δεν είχαν σύρει κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο επιφανή στελέχη της, όπως ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Σιγά το θέμα, θα πείτε. Απλά, στις τόσες και τόσες, κι άλλη μια θεαματική «kolotoumba»!

Εντάξει, το ότι τους διέφυγε να πουν ότι, ενώ βρήκαν έτοιμη από τη δημοτική αρχή Σκοτινιώτη (και) τη μελέτη αυτή, χρειάστηκε να μπούμε στην προεκ περίοδο, στον πέμπτο χρόνο της θητείας τους, για να κάνουν επιτέλους ένα βήμα, ε, δεν χάλασε κι ο κόσμος, ούτε δα και πρωτοτύπησαν.

Ούτε και θα τους παρεξηγήσουμε που τους διέφυγε να πουν μια καλή κουβέντα για κάποιους … περίεργους Καθηγητές της Αρχιτεκτονικής Σχολής του μας, που χωρίς καμία αμοιβή και μάλιστα δηλώνοντας ότι δεν έχουν καμία φιλοδοξία ή απαίτηση δημόσιας προβολής των ονομάτων τους, συνέδραμαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με τις ειδικές επιστημονικές γνώσεις και την εμπειρία τους, ώστε να παραχθεί ένα αξιόλογο, πρωτότυπο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Κι επειδή ξέρουμε ότι σε θέματα δεοντολογίας οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και ότι θα θελήσουν να αποκαταστήσουν την παράλειψη αυτή στα …εγκαίνια, που σίγουρα θα κάνουν με τον πάντα πρόθυμο Κ. Αγοραστό, για την … υπογραφή, οψέποτε γίνει, της ένταξης του υ στο ΕΣΠΑ, να τους θυμίσουμε ότι πρόκειται για τους Καθηγητές Ζήση Κοτιώνη, Κώστα Αδαμάκη, Κώστα Μανωλίδη και Θεοκλή Καναρέλη.

Επί τη ευκαιρία., να συγχαρούμε θερμά τη δημοτική αρχή και για το … οραματικό, όπως το χαρακτήρισαν, τους να τοποθετήσουν στην οδό Αγ. Νικολάου και την on camera ς των …τηλεκοντρόλ λειτουργίας στον ιερέα της Εκκλησίας, στην , στην Αστυνομία, και στο

Πάντα τέτοια!

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση