Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Επιλογή Ευθύνης: «Βόρβορος! Η ανοχή και η σιωπή είναι συνενοχή»
Επιλογή Ευθύνης: «Βόρβορος! Η ανοχή και η σιωπή είναι συνενοχή»

Επιλογή Ευθύνης: «Βόρβορος! Η ανοχή και η σιωπή είναι συνενοχή»

«Δεν έχουν πια καμία αναστολή και κανένα φραγμό. Την ζήσαμε τα ντροπιαστικά γεγονότα το , για να ακολουθήσει χθες και σήμερα μία ακόμη της ολοκληρωτικής, καθεστωτικής τους νοοτροπίας, αυτή τη φορά στην Καραμπατζάκη, αλλά και η «κυπατζίδικη» επίθεση σε δύο γνωστά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ- ΜΠΡΟΣΤΑ».

Kαι συνεχίζει:«Ακόμη και ο υπόκοσμος της παλιάς Τρούμπας θα κοκκίνιζε, ακούγοντας τις εκφράσεις χαμαιτυπείου και βλέποντας την πεζοδρομιακή συμπεριφορά στο του ανθρώπου που οι Βολιώτες και οι Βολιώτισσες εξέλεξαν δήμαρχο της πόλης. Από κοντά και το πολιτικό του «ψυχοπαίδι», σε ρόλο ψευτονταή, «κατ’ εικόνα και καθ’ομοίωσιν» του πολιτικού του μέντορα. Και μαζί τους, οι γνωστές θλιβερές, περιθωριακές φιγούρες, σε ρόλο παρατρεχάμενου-«μπράβου».
Τέσσερα χρόνια τώρα, το μόνο τους είναι πώς θα αλώσουν την πόλη, που την αντιλαμβάνονται σαν εκλογικό λάφυρο. Για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους αυτό, δεν διστάζουν να οδηγήσουν την τοπική δημόσια σε βορβορώδη βάθη, εκμεταλλευόμενοι και την απίστευτη ανοχή των Αρχών. Σπέρνουν τον φόβο, το μίσος και τη διχόνοια, σπιλώνουν συνειδήσεις, κουρελιάζουν κάθε έννοια θεσμικής νομιμότητας, προωθούν τον εκφασισμό της κοινωνίας. Ξέρουν όμως πως ούτε αυτά αρκούν. Γι’ αυτό και προσπαθούν αδίστακτα να διαγράψουν την ιστορία της πόλης μας, στην αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, που τους έχει γίνει πραγματικός «εφιάλτης». Ας μην τρέφουν όμως αυταπάτες. Σύντομα θα έχουν το πολιτικό τέλος που είχαν όλοι οι όμοιοί τους. Η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα. Το αντιλαμβάνονται, άλλωστε, και οι ίδιοι, όπως δείχνει και ο πανικόβλητος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός τους, μπροστά στις αντιδράσεις των κατοίκων για τα σχέδια που προωθούν στην Καραμπατζάκη».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Κανένας πια δεν μπορεί να κρύβεται και να προσποιείται πως δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε. Πολύ περισσότερο αυτοί που έχουν θεσμική ευθύνη και δημόσιο λόγο. Η ανοχή και η σιωπή είναι συνενοχή».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση