Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Επιλογή Ευθύνης: «Η δημοτική αρχή, μετά τη σχολική στέγη, άφησε τον Βόλο έξω και από τις χρηματοδοτήσεις για αθλητικά έργα!»
Επιλογή Ευθύνης: «Η δημοτική αρχή, μετά τη σχολική στέγη, άφησε τον Βόλο έξω και από τις χρηματοδοτήσεις για αθλητικά έργα!»

Επιλογή Ευθύνης: «Η δημοτική αρχή, μετά τη σχολική στέγη, άφησε τον Βόλο έξω και από τις χρηματοδοτήσεις για αθλητικά έργα!»

«Η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ένα ακόμη χρηματοδότησης σε όφελος της πόλης. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Δημοσίων Επενδύσεων της . για αθλητικά έργα, αφού, όπως προκύπτει σαφέστατα από τη χθεσινή απάντηση του εκτελούντος χρέη δημάρχου, Θ. Θεοδώρου, σε ερώτηση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ν.Οικονόμου, Φ.Λαμπρινίδη και Ν.Στόικου, δεν  κατέθεσε στη . ώριμες μελέτες για αναγκαία αθλητικά έργα στην πόλη, με τα αντίστοιχα τεχνικά δελτία και τα τεύχη δημοπράτησης, παρά την επείγουσα και πιεστική ανάγκη για τέτοια έργα, τόσο για τη μαζική άθληση, όσο και για τον αγωνιστικό αθλητισμό.

 

Η συνέπεια είναι να μείνει ο Δήμος Βόλου έξω από το , στην πρώτη φάση του οποίου ήδη επιλέχτηκαν και θα ωφεληθούν 26 άλλοι δήμοι της χώρας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά».

Και η  ανακοίνωση συνεχίζει: «Στην απάντησή του, ο κ.Θεοδώρου, παρακάμπτοντας τα συγκεκριμένα ερωτήματα που είχαν καταθέσει οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, αναλώνεται στην καταγραφή κάποιων παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις από ίδιους πόρους του Δήμου.

Η αναφορά αυτή δεν μπορεί, ωστόσο, να καλύψει την ουσία, ότι δηλαδή η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε, για ακόμη μία φορά, να ανταποκριθεί σε ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα. Να  σημειωθεί ότι ιδιαίτερο βάρος δίνεται από το Πρόγραμμα σε εγκαταστάσεις που χρήζουν συντήρησης, εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης και που καλύπτουν άμεσες ανάγκες της μαζικής άθλησης και του αγωνιστικού αθλητισμού.

Αποδεικνύεται, δυστυχώς, η προχειρότητα,  η άγνοια και η έλλειψη σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, και στον τομέα των αθλητικών έργων. Κατάφεραν να μείνει ο έξω και από το πρόγραμμα αθλητικών έργων, όπως έμεινε έξω, με ευθύνη τους, από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη στέγη, αφού η πρόταση που είχε καταθέσει η δημοτική αρχή δεν κρίθηκε συμβατή προς την πρόσκληση του προγράμματος. Το αποτέλεσμα της ανερμάτιστης διοίκησης της δημοτικής αρχής το πληρώνουν οι δημότες.»

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση