Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Καιρική τρομοκρατία
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Καιρική τρομοκρατία

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Καιρική τρομοκρατία

Η Ένωση Ξενοδόχων . θα ήθελε το πρώτο Δελτίο Τύπου του χρόνου να έχει αποκλειστικά ευχές για «Καλή Χρονιά», ωστόσο βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει για άλλη μια φορά – για μια πολλοστή φορά – ότι η καταστροφολογία έχει αναδειχθεί στο «αγαπημένο σπορ» όχι μόνο των καναλιών αλλά και των «πάσης φύσεως» μετεωρολόγων.

Τον τελευταίο καιρό, πέρα από τις ανακοινώσεις και τις προγνώσεις του καιρού, προχωρούν και σε συστάσεις προς τις ομάδες του πληθυσμού να μην μετακινηθούν ή να φωνάξουν τους υδραυλικούς για να μην καταστραφούν οι υδραυλικές τους και  πολλά άλλα ευτράπελα.

Θέλοντας να συνεχίσουμε την καλή σχέση μας για τη σωστή και έγκυρη των επισκεπτών μας σας ενημερώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια τόσο η Περιφερειακή Ενότητα & Βορείων Σποράδων όσο και οι Δήμοι της περιοχής του Βόλου και του Πηλίου είναι οργανωμένοι και δεν έχει συμβεί περιστατικό αποκλεισμού περιοχής ή περιοχών λόγω του χιονιού.

Οι ίδιοι οι ξενοδόχοι δεν θα θέλανε ποτέ οι επισκέπτες μας να αποκλειστούν, να ταλαιπωρηθούν ή για κάποιο λόγο να μην νιώσουν σιγουριά λόγω των καιρικών συνθηκών. Ήδη το προηγούμενο διάστημα οι ξενοδόχοι της περιοχής υπέστησαν σοβαρή ζημιά λόγω της «καιρικής τρομοκρατίας» και υπάρχουν δεκάδες φωνές ξενοδόχων οι οποίοι ζητούν να ληφθούν .

Επιμένουμε στην άποψη μας: «Σωστά » είναι η σωστή και έγκυρη των επισκεπτών. Η μας βοηθάει. Υπάρχουν δεκάδες web cameras στο Πήλιο κι έτσι τα «πλάνα αρχείου» δεν θα χρειάζονται πια. Ζούμε και επιχειρούμε στο βουνό. Ας μην μειώσουμε τη που δίνει το χιόνι όχι μόνο στο χιονοδρομικό όπου το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει χιλιάδες επισκέπτες αλλά και στον επισκέπτη που μέσα από το χιονισμένο τοπίο απολαμβάνει την ομορφιά της θάλασσας και την ηρεμία του βουνού.

Είμαστε στη διάθεση όλων σας για συνεχή επιτόπια ενημέρωση και να είστε σίγουροι ότι η εικόνα που θα μεταφέρουμε θα είναι η πραγματική εικόνα της περιοχής μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση