Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » ΕΚΒ: Ματαίως αναζητεί συνεργούς ο κ. Τσίπρας
ΕΚΒ: Ματαίως αναζητεί συνεργούς ο κ. Τσίπρας

ΕΚΒ: Ματαίως αναζητεί συνεργούς ο κ. Τσίπρας

 

 

   Οι ιτιάσεις του κ. Πρωθυπουργού γι τη στάση των συνδικάτων και ιδίως τα περί «συμπαράταξης της Σ στο στρατόπεδο του ΑΙ  κατά την περίοδο του δημοψηφίσματος», ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια του πολιτικού θράσους και αγγίζουν εκείνα της γελοιότητας!

Και ναι, μεν, ο κ. ς μπορεί να μην θέλει να θυμάται το αλλοιωμένο από τον ίδιον του δημοψηφίσματος και την λαϊκή εντολή που δεν κόμισε προς τους Δανειστές, ούτε να θέλει να προσδιορίσει ακόμη τον …ακριβή αύξοντα αριθμό του Μνημονίου που θα έσκιζε, ευθύς ως εκλεγόταν Πρωθυπουργός! Αυτό όμως δεν του επιτρέπει να θρασύνεται τόσο και να αναζητεί συνεργούς, για να επιμερίσει τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής του αμετροέπειας και αναξιοπιστίας.

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα δεν θα του κάνει την χάρη. Εάν, μολοταύτα, θέλει ο κ. ς να του αναγνωρισθεί κάτι καλό, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν: Ας επαναφέρει το εργατικό ομοθετικό πλαίσιο και τους μισθούς στην προ των μνημονίων κατάσταση, δείχνοντας την πολιτική «μαγκιά» του στους Βελκουλέσκου και και όχι στους καταληστεμένους εργαζόμενους και συνταξιούχους!

Όσο δεν το κάνει, ματαίως αναζητεί συνεργούς!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση