Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΕΚΒ-ΑΔΕΔΥ-ΟΕΒΕΜ: Η Κυριακάτικη Αργία είναι αδιαπραγμάτευτη
ΕΚΒ-ΑΔΕΔΥ-ΟΕΒΕΜ: Η Κυριακάτικη Αργία είναι αδιαπραγμάτευτη

ΕΚΒ-ΑΔΕΔΥ-ΟΕΒΕΜ: Η Κυριακάτικη Αργία είναι αδιαπραγμάτευτη

Οι «μεγαλο-καρχαρίες» της αγοράς άδικα «τροχίζουν» τα δόντια τους!

Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο,  που τη χαρακτηρίζουν η της Ελληνικής Κοινωνίας, η ανύπαρκτη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, τα τεράστια προβλήματα ρευστότητας και η κάθετη του τζίρου στην αγορά, μαζί με ένα εχθρικό έως ανύπαρκτο τραπεζικό σύστημα, η επιχειρούμενη απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις από την Κυβέρνηση και τους Δανειστές είναι προκλητική και συνάμα επικίνδυνη!

Η προσπάθεια αυτή, που επιχειρείται να θεσμοθετηθεί στο πλαίσιο του 4ου Μνημονίου, με συνομολογία και συνευθύνη των δύο «μνημονιακών εταίρων», αποδομεί πλήρως την , τους κοινωνικούς και οικογενειακούς δεσμούς, μετατρέπει τους εργαζόμενους σε είλωτες και καταστρέφει ό,τι υγιές απέμεινε από την μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα.

Στόχος, η μεταφορά τζίρου από τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στις μεγάλες αλυσίδες και τα Εμπορικά Κέντρα, δηλαδή στο μεγάλο Κεφάλαιο.

Απέναντι σ’ αυτή την μονοπωλιακή αντίληψη της Κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα και ο Εμπορο-Βιοτεχνικός κόσμος σύσσωμοι εκφράζουμε την άρνησή μας  να  συμφωνήσουμε στην εκχώρηση του αδιαπραγμάτευτου της Κυριακάτικης Αργίας.

Την Κυριακή 7 Μαϊου ΚΑΝΕΝΑ ανοιχτό, ΚΑΝΕΝΑΣ εργαζόμενος καταναλωτής για ψώνια στην αγορά.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στην 24ωρη Απεργία και στέλνουμε ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ για ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση