Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Εκδήλωση Σύνθεσις: Ο Τόπος μας στην Ψηλότερη Κορυφή
Εκδήλωση Σύνθεσις: Ο Τόπος μας στην Ψηλότερη Κορυφή

Εκδήλωση Σύνθεσις: Ο Τόπος μας στην Ψηλότερη Κορυφή

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις διοργανώνει, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 19:00 στο στην Αγριά, με θέμα «Ο Τόπος μας στην Ψηλότερη Κορυφή».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου, διδάκτωρ πολιτικής οικονομίας και Προέδρου της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, με αφορμή το ξεκίνημα της ελληνικής αποστολής για το Έβερεστ του ΕΟΣ Βόλου «Αποστολή Ψηλό Βουνό 2019», στο οποίο συμμετέχουν ο ίκος και η Αλίκη Αναστασοπούλου. Ουσιαστικά, η εν λόγω αποστολή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς έχει ως στόχο η κα Αναστασοπούλου να είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα ανέβει στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, αλλά και ο κος να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα ανέβει για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη κορυφή του Έβερεστ.

Κατά την θα τοποθετηθεί αρχικά ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαράτσης, Εφημέριος του Ιερού αού Αγίου Γεωργίου Αγριάς και θα ακολουθήσουν με τις παρουσιάσεις για το εγχείρημά τους η κα Αλίκη Αναστασοπούλου και ο κ. Νίκος Μαγγίτσης, και μέλη της Ελληνικής αποστολής για την υψηλότερη κορυφή του Έβερεστ. Την έναρξη και το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Τριαντόπουλος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα τοποθετηθούν και εκπρόσωποι των χορηγών της εν λόγω αποστολής. Τις τοποθετήσεις θα ακολουθήσει ς διάλογος με τους παρευρισκομένους πολίτες και εκπροσώπους φορέων. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.twowanderers.gr και www.sinthesis-eu.gr .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση