Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού στην Ανατολή Αγιάς
Εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού στην Ανατολή Αγιάς

Εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού στην Ανατολή Αγιάς

Πραγματοποιήθηκαν στην Αγιάς, κατά το διήμερο 10-11/7, ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τον Καρκίνο του Μαστού και την έγκαιρη διάγνωσή του.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστογραφίας δρ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, με σχετικές τους, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για την από τον Καρκίνο του Μαστού, που απειλεί την υγεία και την ανδρών και γυναικών. Παράλληλα, διεξήχθησαν σε πλήθος γυναικών που προσήλθαν δωρεάν κλινικές και υπερηχογράφημα μαστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις, με γενικό τίτλο «Η Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές – Καρκίνος του Μαστού», πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του π. Ρίζου Κομήτσα, εφημερίου του χωριού και τις συνδιοργάνωσαν ο Αγιάς, η Ελληνική Εταιρεία Μαστογραφίας, ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος», η Κοινότητα Ανατολής, η Ενορία Αγίου Γεωργίου Ανατολής και οι «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Μητροπόλεως .

Την επιμέλεια και τον συντονισμό είχε η Αικατερίνη Γκουσγκούνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση