Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Αιχμές ΛΑΕ Μαγνησίας κατά ΔΑΣ-ΚΚΕ
Αιχμές ΛΑΕ Μαγνησίας κατά  ΔΑΣ-ΚΚΕ

Αιχμές ΛΑΕ Μαγνησίας κατά ΔΑΣ-ΚΚΕ

Της
ΛΑΕ Μγνησίς

“Ξεδιάντροπη ανακοίνωση των γνωστών εργατοπατέρων της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων” την οποία απέστειλαν στα τοπικά ΜΜΕ “οι ντόπιοι εκπρόσωποι της σήψης και παρακμής του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο των εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων (τα στελέχη της ΛΑΕ, μεταμφιεζόμενα ως ΜΕΤΑ Μαγνησίας)”, ανακάλυψαν τα λαγωνικά της και θεώρησαν σωστό να ενημερώσουν τον κόσμο για τις δυνάμεις που δρουν και στη Μαγνησία και είναι “δυνάμεις εκπαιδευμένες στις συναλλαγές, στις υπόγειες συμφωνίες, εμποτισμένοι στο ψέμα, την ίντριγκα, τη , τον παραγοντισμό”.

Αδικος κόπος για τους Κλουζώ της , της παράταξης-μακρύ χέρι του ΚΚΕ και στον χώρο των ιδιωτικών υπαλληλων.
Αυτοί που χαντακώνουν επί δεκαετίες το κίνημα κάθε είδους, αυτοί που αποτελούν έμπραχτα τον ακρογωνιαίο πυλώνα του εγχώριου αστικού συστήματος για να διατηρούν την πελατεία στο μαγαζί -γωνία που αγώνες και θυσίες άλλων τους έταξαν να διατηρούν στην Αριστερά, αυτοί που στέκονται εμπόδιο και δυναμιτίζουν οποιαδήποτε κίνηση του κόσμου που τους ξεπερνά και δεν εντάσσεται στην γραφειοκρατική τους καμαρίλα, έτρεξαν πολύ μακριά για να ανακαλύψουν εργατοπατέρες, ίντριγκες, συκοφαντίες και παραγοντισμούς, Θα αρκούσε μια ματιά στον καθρέφτη.

Επρεπε όμως να δικαιολογήσουν το μεροκάματο κι έτσι μπήκαν στον κόπο να σπιλώσουν ξεδιάντροπα συνειδήσεις, αγωνιστές, συντρόφους της ΛΑΕ και του ΜΕΤΑ που δεν δίστασαν ν' απαρνηθούν χωρίς δεύτερη σκέψη οφίτσια, προνόμια κι απολαβές και να εμμείνουν αταλάντευτοι στην υπεράσπιση των Ιδανικών τους, της Δημοκρατίας και της Σοσιαλιστικής προοπτικής. με βαρύ το κόστος για τους εαυτούς τους, μα με διάχυτη την αναγνώριση και τη δικαίωση στα μ του κόσμου, της εργατικής τάξης και του λαού, για τον οποίον τόσο πολύ “κόπτονται” τα σαϊνια της ΔΑΣ-ΚΚΕ.

Αξιος ο μισθός τους εκεί στη ΔΑΣ-ΚΚΕ, σαν το ανάχωμα οποιασδήποτε συνδικαλιστικής, αγωνιστικής, μαχόμενης κίνησης ενάντια στο σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης που τόσο απαραίτητο τους είναι, προκειμένου να διατηρούν την ύπαρξή τους και να περιφέρουν τον αναχωρητισμό του μοναστηριακού τους (εξ' αυτού και ακίνδυνου) σοσιαλισμού εν είδει θέσφατου για τους αδαείς.

Εχουν, ωστόσο, κάθε λόγο ν' ανησυχούν. Ο καταρρέων αστικός μεταπολιτευτικός στην μας, όπως τον γνωρίσαμε για τις πολλές τελευταίες δεκαετίας, κανένα εχέγγυο δεν τους παρέχει για το ότι θα εξακολουθήσουν για πολύ ακόμη να προσφέρουν αέρα κοπανιστό προκειμένου να δικαιολογήσουν το ρόλο τους σαν στυλοβάτες ενός συστήματος χωρίς το οποίο θα περίσσευαν.

Αποκομμένοι καθώς είναι από την κοινωνία, θα αργήσουν, μα θα το πάρουν κάποτε είδηση, αυτό το απλό: Ο εχθρός δεν βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις δυνάμεις της Αριστεράς που αντιπαλεύουν τα μνημόνια του ολέθρου και της καταστροφής για την μας και το λαό της. Ο εχθρός είναι οι απάνθρωπες αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζει στη χώρα μας το πολιτικό προσωπικό των τοκογλύφων καπιταλιστών, είναι τα μνημόνια και ο νεοφιλελευθερισμός, είναι το φίδι του ρατσισμού, είναι η ίδια καπιταλιστική βαρβαρότητα, ενάντια στην οποία επείγει όσο ποτέ άλλοτε να αντιταχθεί κοινή και αποτελεσματική δράση όλων των δυνάμεων που υπερασπίζονται τα λαϊκά συμφέροντα, αν θέλουμε να υπάρχει για την πατρίδα μας και τον λαό της. Οσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτό οι επαναστάτες της ΔΑΣ-ΚΚΕ, τόσο το καλύτερο για όλους και πρώτα πρώτα γι' αυτούς τους ίδιους.

Oσο για τους ανοίκειους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους είναι γεμάτο το καταγέλαστο κείμενό τους για τα στελέχη της ΛΑΕ στη Μαγνησία, τρεις μονάχα λέξεις αρκούν: Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση