Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Δωροθέα Κολυνδρίνη: Γράφουμε Μαζί την επόμενη σελίδα για τη Μαγνησία
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Γράφουμε Μαζί την επόμενη σελίδα για τη Μαγνησία

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Γράφουμε Μαζί την επόμενη σελίδα για τη Μαγνησία

Με αισιοδοξία και ελπιδοφόρα προοπτική για την παράταξή μας μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές εκλογές.

Είναι η τρίτη φορά που κατέρχομαι υποψήφια στην Περιφέρεια με κριτήριο τον υπεύθυνο λόγο και την αντιστοιχία δεσμεύσεων και πράξεων από την πλευρά του επικεφαλής Κώστα Αγοραστού. Καθοριστικό κριτήριο στα χρόνια που υπηρετώ την αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια είναι να υπάρχει ένα επιτυχημένο παρελθόν και ένα επιτυχημένο παρόν ως υπόσχεση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Αυτό το πετύχαμε μέσα από τη μας με τον Κώστα Αγοραστό.

Πιστεύω πως οι πολίτες θα εκτιμήσουν την αποτελεσματικότητα μιας δυναμικής ομάδας που κάτω από αντίξοες συνθήκες πέτυχε ακόμα και πράγματα που φάνταζαν ακατόρθωτα. Δεν προχωράμε μέσα σε αχαρτογράφητα που μας οδήγησε η κρίση. Τα χαρτογραφήσαμε από την πρώτη ώρα και οδηγήσαμε το καράβι της Περιφέρειας σε ασφαλές λιμάνι.

Ο Κώστας αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης όλων μας και μέσα από την μας, παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών μια Μαγνησία με γερά θεμέλια, με εκατοντάδες έργα σε εξέλιξη. Παραδίδουμε μια Μαγνησία, με έργα, πόρους και για το μέλλον.

Παραδίδουμε μια Μαγνησία ενωμένη, με την πεποίθηση ότι ο διοικήθηκε με βάση τη λογική, με μετριοπάθεια, αλλά και με αποφασιστικότητα.

Η συνεργασία μας με τον Κώστα Αγοραστό άφησε μόνο θετικό αποτύπωμα και ο Νομός έκανε ένα άλμα που κανείς δεν ανέμενε με κριτήριο δυο από τα πλέον κρίσιμα ζητούμενα, δηλαδή της χρηστής και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης από τη μια και της προστασίας του πολίτη με έργα απέναντι σε ένα δυσκίνητο και χρεωκοπημένο κράτος, από την άλλη.

Στις εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακής Αρχής σας ζητώ να συνεχίσουμε αυτό το ελπιδοφόρο ταξίδι. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ζητώ την στήριξή σας με την ψήφο σας για να είναι η κατάληξη του ταξιδιού μια νέα συνάντηση με όλους εσάς.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση