Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: «Μπέος και Μουλάς …αυτοτρολάρονται!»
Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: «Μπέος και Μουλάς …αυτοτρολάρονται!»

Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: «Μπέος και Μουλάς …αυτοτρολάρονται!»

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις Μπέου και Μουλά και το αίτημα της δημοτικής αρχής προς την , για να ελεγχθούν πειθαρχικά σε σχέση με την τους, να απέχουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ως «πράξη έντονης ς καταγγελίας για τη χωρίς τελειωμό θεσμική κατρακύλα του κορυφαίου πολιτικού οργάνου της πόλης μας» και για την αδιαφορία της ς και των άλλων ελεγκτικών μηχανισμών, οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι της ς, Ι. Αποστολάκης, Ε. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Κ. Γαργάλας, Μ. Δραμητινός, Λ. Κατσαλής, Θ. Κλημόπουλος, Φ. Κοκκινάκη, Φ. Λαμπρινίδης, Ν. , Μ. Πατσιαντάς, Ν. Στόικος, αναφέρουν τα εξής:« και «ανακάλυψαν», μετά από  πέντε χρόνια, τον ρόλο της ς. Και πονάει η ψυχή τους, που βλέπουν άδεια τα έδρανά της. Λίγη υπομονή ας κάνουν μέχρι τον Μάιο και ο λαός του Βόλου θα τους δώσει την ευκαιρία να τα «ζεσταίνουν» οι ίδιοι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

«Ανακάλυψαν» αίφνης και τις πειθαρχικές αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης. Αν βοηθήσουν να τις «ανακαλύψει» και ο κ. Ντίτορας, θα τους είμαστε ευγνώμονες.

Στην περίπτωση αυτή, πάντως, θα είναι σαν να βιάζονται οι γαλοπούλες να έρθουν τα Χριστούγεννα…

Μέχρι τ, ξέραμε το απύθμενο θράσος των ανθρώπων που καταρράκωσαν το δημοτικό συμβούλιο και κατέλυσαν κάθε έννοια νομιμότητας στη λειτουργία του.

Τώρα διαπιστώνουμε και το ταλέντο τους στο … αυτοτρολάρισμα!»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση