Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος
Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος

Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος

Άηθες, προσβλητικό κι πραπλανητικό χαρακτηρίζει ο βουλευτής ς της Χρυσής ς Π. Ηλιόπουλος το δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της εφς «Ταχυ», τονίζοντας ότι “στον τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου προσδίδεται αβιάστως στον δράστη των Αμπελοκήπων η πολιτική ταυτότητα του … Χρυσαυγίτη”.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Για την , επρόκειτο για έναν άνθρωπο ο οποίος πράγματι είχε προσεγγίσει το «Λαϊκό Σύνδεσμο» το '12, αλλά απεπέμφθη από τις τάξεις του Κινήματος το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτή η επικοινωνιακή επίθεση στιγματισμού του Κινήματος της Χρυσής ς, μέσω πολιτικής εκμεταλλεύσεως ασχέτων γεγονότων, με στόχο την σπίλωση και την ανάσχεση της δυναμικής της, δεν περνάει πλέον. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα ανοιχτό στον ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων.

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική και εμπαθή αυτή στάση κάποιων δημοσιογράφων, η οποία στοχεύει στη τος, εντυπώσεων και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς που σπεύδουν να αποδώσουν τίτλους και ταμπέλες, να αφήσουν τους βαρύγδουπους τίτλους, να δείξουν την ίδια δημοσιογραφική ευαισθησία και να αναδείξουν το καίριο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, το πλήθος πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και των συνεχών αποκαλύψεων, οι οποίες κλονίζουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως το οποίο βρωμά και ζέχνει”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση