Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος
Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος

Δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας καταγγέλλει ο Π. Ηλιόπουλος

Άηθες, προσβλητικό και παραπλανητικό χαρακτηρίζει ο Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος το δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», τονίζοντας ότι “στον τίτλο του επίμαχου εξωφύλλου προσδίδεται αβιάστως στον δράστη των Αμπελοκήπων η ταυτότητα του … Χρυσαυγίτη”.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Για την ιστορία, επρόκειτο για έναν άνθρωπο ο οποίος πράγματι είχε προσεγγίσει το «Λαϊκό Σύνδεσμο» το ’12, αλλά απεπέμφθη από τις τάξεις του Κινήματος το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτή η επικοινωνιακή στιγματισμού του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, μέσω πολιτικής εκμεταλλεύσεως ασχέτων γεγονότων, με στόχο την σπίλωση και την ανάσχεση της δυναμικής της, δεν περνάει πλέον. Η είναι ένα κόμμα ανοιχτό στον ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων.

Καταγγέλλουμε την μεροληπτική και εμπαθή αυτή στάση κάποιων δημοσιογράφων, η οποία στοχεύει στη κλίματος, εντυπώσεων και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς που σπεύδουν να αποδώσουν τίτλους και ταμπέλες, να αφήσουν τους βαρύγδουπους τίτλους, να δείξουν την ίδια δημοσιογραφική ευαισθησία και να αναδείξουν το καίριο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, το πλήθος πολιτικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και των συνεχών αποκαλύψεων, οι οποίες κλονίζουν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως το οποίο βρωμά και ζέχνει”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση