Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Δήλωση παραίτησης από το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Δήλωση παραίτησης από το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Δήλωση παραίτησης από το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσω τα εκατοντάδες μέλη της ομάδας μας , του Ολυμπιακού Βόλου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως πρώτο σύμβουλο στις πρόσφατες εκλογές του 2021, αλλά και τους χιλιάδες φιλάθλους μας , ότι παραιτούμαι από μέλος του Δ/κου Συμβουλίου με δική μου θέληση και όχι με την επιβολή κανενός (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, άλλως δεν θα παραιτούμουνα ποτέ) για τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο ότι αγαπάω τόσο πολύ αυτή την ομάδα και δεν θα ήθελα οι ενέργειές μου να είναι βαρίδι για την εξέλιξη της και την απρόσκοπτη πορεία της σε όλα τα που διατηρεί .

Δυστυχώς στην πόλη μας κυριαρχεί το μαύρο σκοτάδι και οι αρχές του εκφοβισμού και της εκδίκησης , τις οποίες υπηρετούν και «Βολιώτες» , οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η δράση φέρνει αντίδραση .

Στο χωριό μου , την ανταρτομάνα Κερασιά , λένε όμως ότι , «ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι τα βρίσκει στο τομάρι» και αυτοί που σήμερα , θεωρώντας ότι κρατούν τα κλειδιά της πόλης και ότι δεν είναι κοινοί θνητοί , προσπαθούν να επιβάλουν σιωπή , πλανώνται.

Στις 6 Απριλίου κατέθεσα μήνυση στον Μπέο για συκοφαντική δυσφήμιση , η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης,  ενώ του απαντώ στις αιτιάσεις του μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης , τις οποίες και αυτός κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει για να δηλώσει προσωπικές απόψεις και φυσικά δεν θα σταματήσω να το κάνω με ακόμη μεγαλύτερη ένταση . Να μας έχει ο καλά …

Χαιρετίζοντας , τόσο τον πρόεδρο όσο και τους μέχρι χθες συνεργάτες μου , στο Δ/κο συμβούλιο , τους ζητώ να είναι δυνατοί και συνεπείς στις αξίες και τις αρχές του Ολυμπιακού Βόλου.

Ραντεβού στις κερκίδες…

ΥΓ1. Γιώργο όπως μόνο εσύ ξέρεις η απάντηση στο βοθροsite.

ΥΓ2. Με πολεμάνε μα δε λυγίζω ανταποδίδω τα πυρά και συνεχίζω!!!

ΥΓ3. Κι αν δεν νικήσουμε ποτέ ..θα πολεμάμε πάντα!!!

 

Μεταφτσής Αλέξανδρος

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση